OWO Creative Commons License 2005.02.08 0 0 17032
Tudod, ebben a kérdésben kicsit eltér a gondolkodásunk. Én úgy vagyok vele, hogy ha rákattintok egy video vagy audio file-ra induljon el annak a kezelőprogramja. A telepítésnél meg ne kelljen tökölni azzal, hogy még miket tegyek fel, hogy nagyjából mindent tudjon az audio és/vagy videojejátszó program. Filmekhez pedig tapasztalatom szerint az Mplayer a legmegfelelőbb. Sec perc alatt feltelepítem és már használom is. Nem kel kodekeket telepítgetnem, beálligatnom, meg ilyenek. Hogy neked miért nem felelt meg arról nem írtál, pedig szívesen olvastam volna. Ne ess abba a hibába, mint egyik társunk a Chris TV-vel kapcsolatban, miszerint neki nem megy valami, akkor az nem is lehet jó :).

Amit ajánlottál (ffdshow) hát bizony nem az egyszerű, hozzá nem értő embbereknek való program. Magamat nem igazán mondanám amatörnek (sőtt :) !), de a telepítés után lepődtem nagyot, mikor nem tudtam hogy kell elindítani (se ikon, se megfelelő exe file!). Bevallom őszintén, még most sem igazán tudom, bár a leírás szerint valahol a tálcára egy indító ikont kellett volna kiraknia, de hát nincs :(. A program konfigurálása (ezzel kell kezdeni) még a gyakorlottabbak számára is elgondolkodtató, nemhogy az egyszű usereknek. Tudod, ahhoz, hogy vezetni tudjak egy autót nem feltétlenül kell tudnom, hogy hogyan kell beállítani a gyújtást. Ezt elvárni meg főleg nem lehet.

Tehát ezt a programot csak azok használják, akik úgy érzik (és tudják is), hogy a szakmában kicsit többet tudnak az átlagfelhasználótól.

viszlát
Előzmény: Törölt nick (17027)