ovis program Creative Commons License 2005.01.23 0 0 8769

A 4.es pont kapcsán egyébként arra gondoltam, hogy ha még fejlesztést nem is raktok fel, pusztán egy interakítv légifotót (lásd a prágai példát tőlem belinkelve ide, nemis olyan rég), és ezt kiegészítitek kattinthatósággal, tehát az adott épületről, városrészről plusz fotókkal, háttérinfokkal, és ezt mindenki számára nyitottá teszitek, akkor én beírok egy nagyon nagy piros pontot.

 

Köszi, az ötlet jó, és könnyebb is megvalósítani. Csak végig kell fotózni az egész várost:-)

ezt a prágai dolgot meg majd mindjárt visszakeresem, nagyon érdekel:)

lesz egy olyan térkép is, ami az üres házakat, telkeket meg építkezéseket jelöli majd - van egy ilyen, csak elavult http://www.c3.hu/~beyondbudapest - ezt a két térképet akár össze is lehetne kapcsolni + a köh müemlék adatbázisát is bele lehetne dolgozni.

 

mert hát hogy is mondjam, az utca emberét nem igazán érdekelte a múltkori házfoglalás se...)

 

igen, ugyanakkor sokkal többeket érdekelt, mint amire számítottunk, ráadásul a sajtóban szinte mindenütt pozitív felhanggal jött le, és nem értelmezték félre, nem titulálták semmirekellö anarchista punk nihilista nemtomkik gyülekezetének a csoportot. (talán ezért is, meg alapvetöen magáért a házfoglalás miatt is van az, hogy azóta minden nagyobb üres házat védenek, talán a külvárosi kisebb épületek kivételével...)

Előzmény: mestska (8767)