ovis program Creative Commons License 2005.01.23 0 0 8763

"Abban a pillanatban azonban , ha a "kiscsoport" 4.-es pontja megvalósul, és felkerül a netre, boldog leszek. Többet érne, mint a felsoroltak többsége. "

 

van egy ilyen site: http://varos.epiteszforum.hu

Na ennek szeretnénk valami emberibb, életközelibb verzióját, beledolgozni azt, ami Budapest városszerkezete jelenleg, afféle térszimuláció, ahol nem egy színes doboz a ház, hanem ténylegesen egy barokk, szecessziós, lakótelep típusú meg modern épületek vannak, tehát fotószerü lesz végül a megjelenés, hogy tényleg beleérezhesse magát az ember, milyen lenne az adott városban élni.

 

Ehhez persze megfelelö programozók - és nekik pénz - kellenek, de már ezen is dolgozunk. Azért nem soroltam fel a hamarosan megvalósuló projektek között, mert ez is egy olyan, ami hosszú-hosszú elökészületeket, aztán tesztelés, átalakítás, újra tesztet, újra javítgatást igényel, mire megvalósulhat.

 

az utcai bohóckodásról meg annyit tudok mondani, hogy ez értékek, ízlés kérdése. szerintem nem, illetve amennyiben igen - és valóban akad a HKI tevékenységi körében efféle, mert ha valaki egy kicsit is kommunikál kifelé, bármilyen performansz, munka, vagy más egyéb keretében, abban mindig lesz valami pojáca, elöadó, bohóc, színész felhang - , annyiban az utcai bohóckodásnak is van értelme, értéke, söt!

 

Egyébként a valóság és a fikció határát, horizontját kutatjuk. meg az életet, a világmindenséget meg mindent.:)

Előzmény: mestska (8759)