mestska Creative Commons License 2005.01.23 0 0 8759

a cél az, hogy legalizálják az ottlétet, és egy hosszútávon meglévö szociális-kulturális központot hozzanak létre

 

ez egy épület esetében még elmegy, de összeségében tekintve azért nem lehet az összes üres belvárosi házból ilyet csinálni. Sokkal megfoghatóbb dolgok kellenek. Ehhez nem kell építésznek, politikusnak, vagy ingatlanholding tulajdonosnak lenni, pusztán ötletek kellenek, aztán majd az építész kiszámolja, az ingatlanholding tulajdonos jól megmmondja, a politikus pedig úszik a dicsfényben. Szerintem ha már így reklámozzátok magatok, akkor elsősorban erre kell törekedni, lerakni valamit az sztalra, nem csak fáklyás meneteket szervezni, ahol " legidősebb résztvevő átadja a város jelképes kulcsát a séta legfiatalabb résztvevőjének". Mert ennek inkább cikiszaga van.

 

nem dönthetek tehát a végeredményröl

Nem is kell. Nektek ötletelni kell. És nem elég azt mondani, hogy: ezt a tűzfalat be kell festenbi, hanem el kell dönteni, hogyan és miként fessük be. Vázlatokat kell adni, elképzeléseket. Aztán majd lesz profi, aki megrajzolja.

 

hogy koncepciótlan populáris gittegylet volna a Horizont Kutató Intézet, az majd úgyis csak a végítéletnél döl el.

 

Kérdés: Miért "Kutató Intézet"? Mit kutattok? Mert a honlapotokon a legtöbb dolog  -senki meg ne haragudjon- utcai bohóckodás.

 

Abban a pillanatban azonban , ha a "kiscsoport" 4.-es pontja megvalósul, és felkerül a netre, boldog leszek. Többet érne, mint a felsoroltak többsége.

Előzmény: ovis program (8758)