Wormie Creative Commons License 2005.01.23 0 0 134

1. A nickem Wormie, _n_ nélkül!

2. Tudom, hogy a Zepter mi mindennel foglalkozik még, de ha nem vette volna észre, ez a KONYHAASZTAL fórum, itt max. a főzőedényekről lehet szó. A többi cucc mehet a megfelelő fórumokba.  Tehát a szokásos mellébeszélés az elefántos hasonlat.

 

3. Eszemben sem volt sarat dobálni, csak meg meglévő gyakorlatra szerettem volna felhívni a figyelmet.

 

Az 'amennyiben a vásárló kéri, felolvassák neki'. Ez megint jó kis mellébeszélés. Ha a szerencsétlen vásárló nem tud róla, hogyan kérhetné???? Nemcsak az ilyen trükkös, pszichikai módszereket is alkalmazó eladásokkal (lsd. még time-sharing) kapcsolatos alapvető jogaikkal sincs tisztában az átlag magyar emberek 90%-a, de még egy egyszerű boltban is simán átvágják.  Ezért természetesen nem a Zepter, vagy bármelyik más ügynökös cég a felelős. Ők "csupán" kihasználják az emberek tájékozatlanságát, bátortalanságát.

Egyébként meg voltam már Zepter előadáson, és NEM tájékoztattak. Csak dugdosták oda az emberek orra alá a szerződést. Egy átlagember nem érti a jogi nyelvet, főleg ha még úgyis van megfogalmazva, hogy lehetőleg ne derüljön ki belőle a lényeg. Itt sem csak a Z. a zászlóvivő, ez van az összes banki szerződésnél is - csak hogy a leggyakoribbakat említsem.

Engem egysezr csaknem kivezettek az előadás alatt :-))))))), mert érdekes ;-) kérdéseket tettem fel. A végén már szóhoz sem engedtek jutni.

Előzmény: Zepter_mondja (133)