szomi_szomi Creative Commons License 2005.01.19 0 0 177

Na akkor felhívnám minden kedves lakásátvevö figyelmét, hogy a nyílászárók beállítására nagyon figyeljenek oda. Nekünk most másfél év után teljesen elállítódtak. Szorulnak és az egyik erkélyajtónk nem zár fölül (!). Már hívtam a Tormát de elég lassú a reakció. :(

 

Általánosságban ;-) :

evee, egyetértek azzal, hogy jobb elkerülni azt a helyet ahol már az értékesítök is flegmák. Mert mi van ha a konkrét építkezésben résztvevök is ilyenek.

És általánosságban szintén elmondanám, hogy a Nádorliget I. ütem tapasztalatok alapján azt tanácsolnám mindenkinek, hogy olyan építkezésbe száljon be ahol némi elöleg után (max 20-30%) a maradék összeget a használatbavételi után kell fizetni.

 

Tök Ödön,

Sajnos igazad van. Bár ha jól emlékszem a rendezési terv megengedi a sürü beépítést.  A legproblémásabb szerintem a II. ütem ahol az elrendezés miatt egy csomó beépítetlen rész szinte csak közlekedésre alkalmas. Ráadásul a beépítetlen terek egy része kocsibeálló, ami némi forgalmat von maga után. Ez a III. ütemnél is gáz lesz.

Véleményem szerint fizikailag lehetetlen már itt bármit is beépíteni. De még legalább 2 év míg kialakul a végleges állapot.

 

Engem már eléggé fáraszt az örökös építkezés körülöttünk. És most nem csak a Nádorligetet értem, mert a környezö utcákban is folyamatos építkezés folyik: Kornélia és vele szemben az irodaház, T-Mobil iroda és mellette még egy irodaház, a Prielle teljes feltúrása, a hotel és egyéb építés a Lágymányosi öbölnél. És most hallottam, hogy 2 éven belül a budai Skála helyébe is építkezni fognak illetve jön a Budafoki felújítása.

 

pretorian,

Mondjuk most nyárra már kialakult valami miután az udvar valamennyire használhatóvá vált meg lett egy homokozó, legalábbis a gyerekes családoknak. De elötte nagyon érezni lehetett a rengeteg huzavona miatti fásultságot, ami SZVSZ még mindmáig kihat.