souris Creative Commons License 2005.01.14 0 0 4966

-mesélek vicceseket:

 

Amerikai embör (26 feedback) eladó: 

 

"Buy It Now" téma (aktuális licit háromszorosáért). Minden megdumálva. Western Uniont elfogadja, adjam meg a magyar és amerikai szállítási címeket, kikalkulálja a zsét. Válaszlevél: -mivel Magyarországon is van szállítási cím ezért csak PayPal semmi más. Írom, hogy ne szívózzon, mert azért W.U-zok, utalok, bankkártyázok mert NINCS PAYPAL, de ezt meg is írtam előtte. Akkó' biznic törölve, visszarakja aukcióra. Erre megírtam, hogy meg ne próbálja, különben is megegyeztünk. Erre rendkívül nagy kussolás. Lekértem a kontaktot az eBay-ről, elküldtem a lettát W.U.-val, küldő papír emailen el, metódus elmagyarázása hároméves szinten.

 

Válaszlevél 2 percre rá: -mekkora jó csóka vagyok! mennyire köszöni a zsét! Csak azért köcsögösködött, mert OLVASTA, HOGY MILYEN SOKAN CSALNAK WESTERN UNIONNAL!

Utolsó erőmmel megírtam, hogy szerinte az hogy a vérbe csalhat aki a pézt küldi?! -még nem érkezett válasz, szerintem kómába esett a kérdéstől.

 

 

Német embör (4 feedback) eladó: 

 

Bazi nagy izé, én hoznám el ha megnyerném: mondom 50% előleg, maradék meg amikor elszállítom. Válasz: nem jó, mert sok a csaló, előre a 100%-ot!

Újfent kérdés: szerinte az milyen csalás amikor valaki elutal egy csomó zsét előre, a maradékot meg személyesen. Max nem megyek érte, és akkor keresett egy valag pézt.

 

Mindez két nap alatt...