kábelbúvár Creative Commons License 2004.12.21 0 0 topiknyitó

Budapest - Megdöbbentő felvételre, egy bizarr ágyjelenetről készült kisfilmre bukkantunk a világhálón, amelynek egyik szereplője nem más, mint a januárban induló kórházsorozat, a Jóban Rosszban szereplője. A titokzatos hölgybe ugyanis lépten-nyomon beleütközünk a Budapest utcáit ékesítő plakátokon, amely az induló szappanoperát reklámozza.

 

De ezúttal nem ruhában, hanem meztelenül, egy ismeretlen férfi társaságában láthatjuk viszont ezen a kalózfelvételen. Megkerestük a csatornát, mi a véleménye arról, hogy már a film indulása előtt ilyen képek jelennek meg az egyik szereplőjükről. A TV2 lapunktól értesült a felvétel létezéséről, majd miután szembesültek a tényekkel, nyomozni kezdtek.
- Teljesen megdöbbentett, ez egyszerűen felháborító
- mondta a szavakat keresve H. Bíró László, a Jóban Rosszban sajtófőnöke. - Vizsgálatot indítunk a merénylő ellen, aki a sorozat egy jelenetét feltette
az internetre. S csak remélni tudom, hogy a kilopott felvé-
tel nem okoz majd kellemetlenséget a szereplők családjában
.
Felkerestük az ominózus jelenetben játszó színésznőt, filmbeli nevén Ekler Lautát, mit szól a történtekhez.
- Nincs tudomásom semmilyen felvételről, de ha ez így van, akkor mélységesen fel vagyok háborodva, hogy ilyen egyáltalán megtörténhet - mérgelődött.
Mint megtudtuk, az év elején induló szappanopera már leforgatott jelenete lett közszemlére téve, amit a sorozat első részeiben láthatnak majd a nézők.

BLIKK

 

Húúú!

Lopás!!

Erkölcstelenség!!!

;-)