lehell Creative Commons License 2004.12.21 0 0 32

Istenember s wallásosok?

 Próbáljuk megérteni magunkat, ugyanis az hogy Isten, az bennünk van, ha testünk lenne a templom, akkor rögtön az ember benne az Isten? Tehát az Isten az ember, meg a temploma = egy, nem lehet szétválasztani?

 Most a magyarra, amit képtelen voltam meg vagyok megérteni mind-e  mai napig, hogy lehet egyetlen egy wallást, vagy most wilági kormány Istene - temploma közzé be erőszakolni, nos itt lenne, ha van szétválasztódás, mert most vannak az Istenemberek, meg Istentelen emberek, akik két nagy részre szakadnak, vagy mondjuk most minden wallás egy egy halálos ellenfele - felfalója a másiknak, s mikor beszél a biblia, hogy a KOSS XXX KECSKEBAK, ami feltétlen, az ALEIEN - IDEGEN CSÉSZEALJASOK, AKIK MOST AZOK A WALLÁSOK, akik földi helytartóinak bókoltak - bókolnak, mert nézzél magadba, ha most MAGYAR ISTENES EMBER VAGY, tudsz-e egy olyan Istennek térdet hajtani, vagy elismerni, aki rajtad kivül van, ráadásul EGY CORONA, MERT MAGYARORSZÁG EGY VASDARAB ORSZÁGA, VAGY MOST A RÓMAI PÁPA ADTA, EZÁLTAL MOST KEZET VAGY GYÜRÜT CSÓKOLNI, ELISMERNI ISTEN HELYTARTÓJÁNAK, ami maga az Isten a földön, de most minden királyság, vagy akik Istent játszanak, azaz wilági - nonprofit - kormányok, legyen demokrácai, ami most az ISTEN S EMBER KÖZZÉ ÉKELŐDÖTT?

 Megállitani azt a folyamatot, mikor egy CSOPORT ALIENEK, EMBERTŐL IDEGENEK, itt szinte minden vallás intézmény főleg központjaikkal, magasan az emberiség felett vannak, tehát az Ég s föld allatti emberiséget elválasztják az Égi tesvéreiktől, s aztán fel fel fel... az Égi Elsődleges AtyaAnyaJézus, Jézusunkban testvéreinktől a földön, s maga az Elsődelges AtyaAnyaUristenségtől, aminek rettenetes, örök példás végének kell hogy legyen, tehát azok, akik elzárnak másik élőlényt, csak másik előlény haszontalan kárát okozzák, megengedhetettlen, de hogy az egész emberiséget elveszthessék, na ide kell hacsak 10 jó, hacsak 5 - 3 - 2 - 1? Gondolod van egy, tudod 1, a jók győznek?

 Kik a jók, itt a kecskékkel pártot ütöttek, vagy akik a kosokkal, kobakosokkal verik a fejüket a falba? Ill. egyszögesdrót egy ugrás, csak a nadrágod nem legyen bő, tudod, főleg bőgatyásoknak, fityelmeztető?

Óh de pompás fa, a zöld fenyőfa...