Kockacukorka Creative Commons License 2004.12.21 0 0 131

Pontosan. De ott van az a ha.

Nem elég azonban, hogy a mostani párod hozzád legyen hűséges. Az is kell még, hogy előtted se szedjen össze semmit előző élete párjától. Mellesleg, mégha ő az előzőekben is hűséges volt, az sem garancia semmire. Hiszen az akkori pasija elég, ha csak 1x egy bulin vagy bárhol megdugott egy ribancot, akit szintén jól akart érezni, és különben is ivott, azt se tudta mit csinál. Gumi pedig nem volt nála, mert ugye minek. Alapvetően monogám ez a pasi. Képzelj csak el egy poligámot!

Ezeken csak el kéne gondolkodni. Azon is, hogy hányszor bíztál már meg valalkiben teljesen és hányról derült ki utólag, hogy melletted mással is volt.

Kivételek a szűzen férjhezmenő, egy pasis nők, akik ugyanilyen férjhez jutnak. Ilyen nem sok szaladgál a világon.

 

Az nem is igazi férfi szerintem, aki gumiban nem tud teljes élvezethez jutni, sőt le is kókad ettől.  Leginkább tapasztalatlannak mondanám, vagy eleve nem egy túl potens egyednek. Régen baj, ha azon agyal, hogy mennyire is érzi a partnerét, nem pedig a szexel van elfoglalva és élvezi, azt amit. Szerintem inkább attól jobb a pasiknak, hogy azt gondolják a nőjük megbízik bennük, illetve, hogy neki így kényelmesebb és olcsóbb is, illetve szeretik látni, ahogy a nőre élveznek. Mondjuk ez utóbbi gumihasználattal is kivitelezhető. Teljesen uralják a "nőstény" testét, lelkét és ez önbizalmat ad nekik.

 

Van sok gumi ellenes férfi, aki tudja, hogy a partnere nem szed fogamzásgátlót és nagyon meg van lepődve, hogyha a csaj terhes lesz. Na ez még nagyon érdekes nekem. Mit gondol az ilyen pasi magában? Azt hiszi, ha időben kiszáll, az a tuti? De mire gondol az, aki még bele is élvez? Ha mindketten egészségesek, előbb utóbb erre azért számítani kellene. Szerintem...

 

Persze mindenki abban bízik meg, akiben akar és amennyire akar. Annyiszor hiszi el annak fogadkozó dumáját, ahányszor csak jól esik. A legtöbb esetben szerintem az első bebizonyosodott hazugság után elvész a bizalom. Ami összeköt ilyenkor is párokat, az már nem az igazi és tiszta szerelem, vagy szeretet. Megalkuvás, érdekek, ragaszkodás, kényszerű dolgok vannak a háttérben.

 

Afrikában a huszon éves, heteroszexuális nők majdnem fele AIDS vírussal fertőzött. Mifelénk is egyre jobban terjed. Nemrég volt egy éves összesítés valahol közzétéve, ami sokkoló adatokat közölt.

 

Azt tudtátok pl, hogy egy tőlünk nem messze lévő országban a középiskolásoknak állítólag, csak tizede tudja, hogyan terjed az AIDS? Nyilván elégtelen a felvilágosító propaganda stb. Ez mihez vezethet szerintetek? Itt már nem Afrikaiakról beszélnek.

 

Bocs, hogy kicsit hosszú voltam, de mindez a témához hozzátartozik szerintem.

 

Előzmény: jedi1 (127)