-prokee- Creative Commons License 2004.12.13 0 0 14999

em laci:

 

Saját gépeimen otthon ME-t használok, vagy 4 éve talán. Szerettem volna a munkahelyeimen is ezt telepíteni, de rengeteg DOS alapú katalógust használunk (autósbolt!), és azokat sajnos nem emészti meg, illetve csak nehézkesen.

(Ehhez képest jelen pillanatban Win2K-t használok, ami mindenre alkalmas, KIVÉVE a DOS-os programokat, szóval elég sokat szívok...)

Emellett viszont azt mondom, a leginkább ajánlom otthonra. Az összes frissítést pakold fel, keress hozzá normális és friss drivereket, és betonstabil lesz.

A 98-nál mindenképpen stabilabb, a 2000-nél tutira gördülékenyebb és játszhatóbb, az XP-nél pedig lényegesen gyorsabb. Persze néha bele fogsz akadni olyan programokba, amelyek XP-n futnak csak, az gáz.

Tudni kell, hogy a társaságban, akikkel játszani szoktunk, nekem van a két gépem ME, a többieknek XP, illetve 1db 98SE. Ha halóban akarunk játszani, én a játék telepítésével együtt max 3/4 óra múlva partyképes vagyok a két gépemmel, a többieknél nem rikta, hogy órák telnek el, míg minden stimmel...

Még egy adalék: a legutóbbi, GDI-os biztonsági rés minden WIN alapú rendszert érint, kivéve a Milleniumot...

 

Végső konklúzió: Az, hogy milyen rendszert érdemes használnod,

 

Azért két kérdés:

 

- ALT-LOCK problémámmal tényleg senki más nem találkozott még ?

- Eccör valakitől kaptam egy Windows (98?) Warez Edition nevű akármit, de sosem próbáltam ki. Ismeri valaki ? Mi ez egyáltalán ?

Előzmény: em_laci (14996)