Mad árka Creative Commons License 2004.12.12 0 0 284
Ez az Angyalok városa tényleg nem rossz ötlet! Sőt! Aaaoh, ha én pasi lehetnék...!

Ha entellektüelebb a lány, akár a Napfivér, holdnővért is megnézhetnétek. (Az mégse annyira direkt.) Ha azt akarod, hogy lágyan az öledbe omoljon, már elalvós fázisban, akkor az Apokalipszis most rendezői változatát ajánlom :DD.

Én nemrég láttam a Tavasz, nyár, ősz és tél és újra tavasz c. koreai (?) filmet és lepetéztem, annyira jó volt. Nem egy pergős film, tehát nem pörgésre való, de belül kirobbant és felemészt. Nekem hihetetlenül tetszett, de nagyon művészfilm, tehát ez nem olyan, hogy utána kedve támadna az embernek az egész éjjelt kufircolással tölteni.

 

Egyébként, ha már így ajánlgatunk, nem tudnátok valamit izomlázra mondani? Tegnap hosszú kihagyás után elruccantam lovagolni a régi kis megszokott helyemre és ma nem bírok megmozdulni. A lábfejeim, mikor lépek, kb. egy méterre vannak egymástól, pedig éppenhogy verem a 160 centit (hosszban). A seggem kiszakad. Ha befeszítem, most olyan kemények rajta az izmok, hogy hároméves húst lehetne péppé klopfolni rajta. A ráadás, hogy még a vállam is kiszakad, ám hogy mitől, azt nem vágom. Szóval totál selejt vagyok, a wc-re is úgy ülök le, mintha csúz, lumbágó és sérv gyötörne egyszerre. Aztán mikor égő valagam rácuppan az ülőkére, na, akkor jönnek az igazi nyögések és még nem is beszéltem a felállásról. A combjaimhoz nem merek hozzáérni.

Azt mondják, ilyenkor kell magnéziumot meg cinket zabálni és jó lesz, bennem lassan fémbánya nyílik, de úgy járok továbbra is, mint aki hordót hord a lábait között. Ja, meg a rádolgozás. Örülök, ha a konyháig ki tudok menni, tehát ez ki van zárva. Bár lehet, ropok egy kacsapolkát pár óra múlva, de egyelőre az ülés esik csak jól. :)

 

Majd a pókokról is írok, hogy ne legyünk túl offtopik. Tudtok pókos-tankos filmet ajánlani? :D