lehell Creative Commons License 2004.12.09 0 0 9

sLeuth testvérünk, kis buvár pajtásaim, pro skontra?

 Keressetek kutassatok zörgessetek, törjetek be minden ajtót, amit én ugy csinálok, ajtóstól berohanok? Nem egészen, DE EZEKBE AMIKET kedves sLueth testvérünk feldobott, ez a giz pacirta, már aki most sejpitve tud cak kinyögni valamit, mint  egy puput, hisz lehetek e nagyobb, mint porba pupuzó, (nem látsz) világbajnok?

 sLeuth testvérem kedvéért, meg a mi ürvönkért: ABBÓL INDULJUNK KI, AMI VAN, NA ERRE: NYISD MÁR KI A SZEMEDET!? MI van? Nemcsak hogy összevagyunk kapcsolva, meg szétkapcsolva, hanem most akik magyarországon voltak a szürkék, le  lettek váltva, s mi jövünk, akik a végidők rendezői, sLeuth vezetői, s'ime le hell?

 Gratulálnunk kell, nemcsak azért mert sLuth testvérünk előttünk jár, hanem azért lelkesedéséért, meg pontos tüzetes munkáért, amit belénk fektet, mert életere mutatok, életet lelünk, de ki akar egyedül élni, örökké, teccen már érteni, még a pokol is jobb, mintha valakit kizártunk, mert kizárta magát, mert magát a többi feléé hellezte, na itt van a bubu, s ezt meg látni az ember felettiek, akik  most rögtön akik az ember felé akarnak feltörni, mint a bili füle, szükségszerü hogy letörjenek?

 A jó Isten áldjon meg, kedves sLeuth testvérünk, mert engemet is a jövőnk, most valakikhöz kell tartoznom, állást kell foglaljak, na Jesu, ezt találtam, ezt a szót a földön, Ő hozzá, ehez a szóhoz kötözöm magamat, most 1976 - 1986ig, egy olyan kiképzést kaptam, hogyha valaki el akarna többet választani attól a VALKITŐL, AKI TEREMTETT MINDENT AZ ÖRÖK TUDATOS SZERETET ÁLTAL, ÉLETÉT MEGOSZTOTTA VELÜNK, NA MOST ITT VAN, MEGTUDUNK OSZTANI EGY KIS JÖVŐBE LÁTÁST, AMI MINDENNÉL FONTOSABB KAJA, HISZ CSAK A MENNÉK A MENNYEZET A PLAFON AZ EGEKBE MENYNEK BE,  ORSZÁGAI FELÉ, ÉRDEMES KACSINTANUNK?

 Én édes Katinkám, még egyszer kacsincs rám, mondjad hogy szeretsz... s mosolyogj rám, én kisNapocskám? Ahol Jesu -szeretet vagyon, vagyon az  élet?

 Jó utazást, Gillgall nem mese, unokái?