Mad árka Creative Commons License 2004.12.07 0 0 272

Na banyeg, de tegnap mi történt!

 

Madárka elfáradt és mivel sokat fáj a szeme az utóbbi időben, úgy döntött, leheveredik a puha szőnyegére, Bryan Adamset hallgat és arra gondol, milyen szép az élet. Sajnos Madárka a neve ellenére elég rosszul lát, s miután levette a szemkicsinyítőjét, bambán meredt a sötétbe, a plafonra, a világra.

 

S lőn: csodálkozás, milyen érdekesen játszanak a fények a sötétben, miközben az indiai mélyerdő füstölő illata lengi be szobáját.

 

A Please forgive me melódia után Madárka egészen andalító hangulatba került, szerette a világot, a kedvesét, a barátait, az ismerőseit. A fények még mindig érdekesen játszottak a szeme előtt, s Madárka arra gondolt - mivel gyengén lát -, hogy mennyi autó jár mostanában kinn, miknek fényszórója apró nyalábokban járja be a kis fészkét.

 

Madárka már majdnem elaludt (mert nemcsak szarul lát, de még döglusta is), mikor barátnője meglepte egy sms-sel. A lábával elfocizta a telefont a fejéig, ekkor az indiai füstölő porló-izzó teteje mellett a telefon kijelzőjének fénye is a szobában homálylott. És lőn: a fények még mindig érdekesen játszanak a szobában. A fények még mindig... bizsereg.

 

Madárka (mivel nemcsak vak, de telefonbuzi is), bősz válaszadásba fogott. Bassza meg - gondolja Madárka, mivel amellett, hogy farkasvak, szépirodalmi a lelkülete - mi a f...m csikizi a szemhéjamat? A fények barnásan és még mindig érdekesen játszanak. [Bejátszás: Cápa zenéje]

 

Ezután Madárka, aki ekkor már mereven feküdt a szőnyegen az indiai (kínai) füstölőtől és az egy liter tej elfogyasztása után maximálisan bebódulva, lehunyta szemét, mert zavarta a bizsergés a fején. Fáradt vagyok beztos - gondolta, és az oldalára fordult, mikor a simogatás még intenzívebb lett és az autók fényszórója is egyre pofátlanabbul türemkedett be az ablakon.

 

Madárka visszafordult a hátára. Hatalmas vibrátó és fényorgona jelzi a barátnői sms második felvonását! Most olvassa? Hogyne! És a második betű percepciójánál egy kiiibaszott NAAAAAAAAGY PÓKLÁB tűnt fel az LCD-kijelző tompán fénylő zöldszín játékában.

Mire Madárka egy kiiibaszott NAAAAAAAAGY ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÍÍÍÍÍ!!!! üvöltéssel köszöntötte a kora estét.

 

Madárka azóta paranoiás. Madárka azóta mint a kisangyal tanul az asztalánál és ha valami hozzáér a fejéhez, menekül.

 

 

Adományokat a megrendült család az alábbi bankszámla számra várja:

00005-941000-48776604-13330007-48792220

Segítségüket előre is köszöni a gyermekükért aggódó szülők.

Előzmény: muphrid (271)