Faxni Creative Commons License 2004.12.02 0 0 346

Maximálisan egyetértek. Döntsem el én meg Bözsi néni, mert mi aztán nagyon értünk hozzá és ez a dolgunk persze. Na ja. Átcseszni a felelősséget a nb. népre. Lehet persze tájékozódni, csak sajnos a nb. magyar nép nem arról híres, h ezt tenné.

 

idikéhez csatlakozva, bizony anyabanya, miért nem akarták a megfelelő kezelést? Nem azért, mert pénzhiány - modern orvosi eljárás hiánya összefügg? Vagy ott állt a gaz tőkés és nem engedte mert sokba került? Ha jól olvastam, a tb nem fizette.... az állami, nem privatizált tb. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy a privatizáció kérdésére nem jó a példa.

 

Én is tudok példát, a kolléganőm kislányát pl. chemoterápiázni akarták itthon és ő is utánajárt külföldön is, itthon is és mindenhol és nem engedte, míg végül láss csodát, meg is gyógyult anélkül. Csakhogy véres harcot vívott a chemo elkerülése érdekében, itt, ebben a pénztelen nem privatizált magyar eü-ben.

 

Nem is azon kéne agyalnunk, hogy priv. vagy nem priv. hanem azon, hogy ha priv. akkor hogyan, milyen feltételekkel, mennyit, ilyesmik. Ha meg nem priv. akkor hogyan változtassunk, mert ez így most senkinek nem jó (max. egy szűk rétegnek). És nem is nekünk kéne ezen agyalni hanem azoknak akiknek ez lenne a feladata de nem érnek rá, ld. Aureus helytálló véleményét.

F.

Előzmény: Aureus1 (345)