Aureus1 Creative Commons License 2004.12.02 0 0 343

Csatlakoznék, mint szintén eü-ben dolgozó..

Az a baj, hogy megint olyanok akarják megoldani ezt a problémát, akik még csak nem is ugatják a témát, de marha okosnak akarnak látszani, de csak két irányba mutatnak - vagy igen, vagy nem!!! De az okostojások arra nem gondoltak, hogy esetleg akik benne melóznak, tudják-értik miről van szó, valamiféle javaslatokkal előállni, hogyan lehetne a gondot megszüntetni???

 

Nekem nagyon gyanús, hogy a politikusok csak meglovagolták ezt a témát, felhasználják a saját kampányukra, egymást ócsárolják és vádaskodnak!! Kérdem én: az elmúlt 20 évben annyi eü miniszter váltogatta egymást (ez a tárca volt ahol a leggyorsabban cserélődött le a miniszter minden ciklusban) talán tőlük is meg lehetne kérdezni, most hol világosodtak meg ilyen gyorsan, mutassák meg melyik almafa alatt??? Gógl, Mikola, Kökény, most olyan marhaokosak, meg a mellüket verik, mikor nekik volt adott a lehetőség egyik sem tett semmi érdemlegeset!! Hol a beígért több %-os fizetésemelés???

 

És még egy dolog - ha az eü intézmények eddig ugye állami tulajdonban voltak. Ezekben az intézményekben ellátás folyt, költekezés volt, mert ugye villany, víz, stb. fogyasztottak.. de az intézmények működtetéséhez adott keret az mekkora?? nevetséges összeg, ert tényleg úgy van, egyik hónapban túléped a keretet akkor spórolj!! De min?? Mosodán? Gyógyszeren?? Ha nekem gyerekem van, akkor arra költök, kaját ruhát veszek neki! Ha az államé az eü, akkor ő mér hagyja ekkora szarban és mér nem veszi észre, hogy a jelenlegi pénz triplája kéne egy normálisabb szintű betegellátáshoz???

Ennyi.. kora reggel jól kipöfögtem magam..

Előzmény: wheather (340)