Abigel4 Creative Commons License 2004.12.01 0 0 338
Sziasztok!

Dolgoztam apolonökent Mao.-n es Memeto.-ban is . A különbseg oriasi de nem a növerek munkajaban, hanem a munkakörülmenyekben.Vannak jo növerek othhon is es külföldön is , mint ahogy vannak kelletlen , munkalyukat nem jol vegzök No.-ban is.

A korhazunknak van privat osztalya is ,volt szerencsem ott dolgozni, jobb etel volt , az orvos annyiszor jött amenyiszer a beteg igenyelte ,volt olyan beteg aki ejfelkor felhivta a professzort mert egyedül erezte magat , es ö meg bejött hozza megnyugtatni. A privat betegnek mindig igaza van es az a minimum hogy minden reggel jo kedvü növerke ebreszti. Ö ezert fizet , nekem ilyesmire nincs szüksegem ha korhazban vagyok nekem nincs privat bitositasom es nem is lesz, viszont ha korhazban vagyok(elöfordult mar egy parszor) volt -magyar korhazi koszthoz viszonyitva- remek etel , az agyam melett telefon sajat telefonszammal (ez valaszthato es termeszetesen fizetek erte) ahonnan a a nap barmelyik pontjan felhivhatom az intenzivosztalyt es megkerdezhetem hogy a koraszülött kisfiam hogy viselte a transzfuziot es hogy birja a lelegeztetest. A rendes, idöre kiirt szülesemnel- ejszakai vajudas hajnali szüles- egy rendes es egy tanulo baba volt jelen , orvos csak a lkitolasnal es az "utomunkanal" volt

Nemeto.-ban mindig erzem hogy emberkent kezelnek , de persze ott sem mindig minden jo,ott is vartam mar 3 orahosszat terhesen egy 14 honapos gyerekkel a sebeszeti klinikan .Ott is elöfordul hogy egy beteg nek felfekvese lesz a nem tul jo apolas miatt , vagy pedig valakinek a jo labat vagjak le a rossz helyett .

Csak! A felfekveses betegnel a biztosito utanna jart hogy hol szerezte a beteg es annak az intezmenynek kellett fizetni az ebböl adodo költsegeket nem a biztositonak .
A korhazunkban ha egy uj növert felvesznek a proba idö lejartaval nem biztos hogy tovabb foglalkoztatjak ha nem voltak megelegedve a munkalyaval de ugyanez igaz a sebeszeti osztaly vezetojere is .

Na most mennem kell.
A.