DittyCat Creative Commons License 2004.11.30 0 0 4967

Reider F.: Juli kisasszony egyre szebb lesz! Pedig a múltkor is azt hittem, már nem lehet fokozni. Erre tessék. Nőtt pár hetet és rögtön MÉG szebb lett. És micsoda combikái vannak! Nagyon husi! Tetszik!  

Én is tápon nőttem, aztán milyen stramm kislány lettem!

 

Mindkét Reider: Ki züllik ezen a képen lentebb?

 

(Megpróbáltam Unokaöcsém szemeit külön-külön befogni, hátha nem lát jól valamelyikkel. Mindkettőre tiltakozott. Most akkor mi legyen???)

 

SZem: Hihi :-) !

 

McLaca: Ha kiesik és nem tudod visszarakni, akkor talán tarthatod a szádban (csak ne nyeld le), jobb mint a víz, mert az tönkreteszi a lencsét. De csak alapos pucolás után lehet visszarakni. Nagyon alapos pucolás után.

 

BlasterNOX: Ahogy én tudom, kevésbé ereszti át a színes lencse az oxigént, ezáltal kényelmetlenebb, és egészségtelenebb is. Hosszabb távon ilyet hordani... hát... nem tudom... bár ismerek olyat, aki minden gond nélkül megtette. De mondd csak, biztos ilyen elvetemült szemszínt akarsz? www.wildeyes.hu

 

djz: Havasi gyopár...??? Ajjajjj... Asszem nem leszek nagy sörismerő... Nekem egy info is sok erről, hát még sok különböző... Ne akarjátok, hogy megőrüljek!!!!

 

Morcsi: Hát én se nyernék fedettpályás távolnézésben :-) !