Gaspar Gabor Creative Commons License 2004.11.19 0 0 662
Szívből örülök, hogy felpezsdült a topic vérkeringése :-)))

Ami KGy-t illeti, lehet, hogy S-né Éva elültette benne a bogarat s "képernyői skalpvadász" dicsőségének babérjait learatandó látogatott el a Kvízklubba. (A helyében talán én is így cselekedtem volna.) Viszont arra tényleg kíváncsi lennék, hogy miképp domborított az éles mezőnyben ?

Ami Boborjánt illeti, ő szerintem a hétvégi rejtvényfejtő szeánsz mezején fog sikerrel szerepelni :-)

Dömsödire visszatérve a magam részéről semmi bajom nem volt vele s a stílusával sem, sőt a konkurens csatornák vetélkedőműsorainak vezetőitől eltérően (tisztelet a kivételnek) őt még a részrehajlással sem hiszem, hogy meg lehetne gyanúsítani ...

Az esélyegyenlőség miatt s a jobb élvezhetőség miatt a kérdéseknek valóban el KELL, hogy hangozzanak élőszóban is, ezzel maximálisan egyetértek. Ám - ahogyan azt a kérészéletű "Hoztam 1 milliót!" c. televíziós vetélkedőparódia is mutatta - a kérdések leírva is megjelenhetnek párhuzamosan. (Viszont az ott alkalmazott késleltetett gombnyomási lehetőség aztán tényleg a negatívan értelmezett esélyegyenlőség irányába vitte el az egészet már a legelején, holott a kérdések maguk ott is megállták a helyüket.)