gigabursch Creative Commons License 2004.11.12 0 0 13485

No! Az éjjel őrségben voltam a hajón. Este nyolckor jött a PF 350 névre keresztelt korábbi kitűzőhajó. Reggel pedig elkezdődött a boxerolás. Ennek az eredménye az lesz, hogy a Sopron lesz a partnál, mellettünk lesz a Hunnia, és a Jégtörő X nevet viselő gátlástalan módon lelakott hajó pedig elmegy a maga dolgára.

Érdekes volt amikor reggel bejött a PF-ről a parancsnoka cigivel a kezében a boxerolást megbeszélni. Megkértem rá illő szóval (de tényleg!), hogy a hajón bent nem dohányzunk és ő se tegye. Erre egy eléggé elképedt arcot vágott. No sebaj. akkor se legyen a Sopron nikotin tanya!

 

Le akartam fényképezni, de nem volt rá időm, így csak megkérdezem.

Mi a búbánat az a csőszerűen lelógó valami, ami teljesen a hajó farán van. Marci se tudta nekünk megmondani, pedig már egy ideje ő is gondolkodik rajta. Tegnap Mugglival arra az álláspontra jutottunk, hogy esetleg egy Z-hajtás menne le onnan. Vagy ki tudja...

 

Ami biztos. Tegnap Marci kapott tőlem névnapjára ajándékot: úgy 4-5m2 géprongyot. Tetszett neki.

Háááááááááááát. Ez bal gép így megskalpolva elég furán néz ki.

 

S a végére még egy kérdés:

Az Eger m/s egész életében kigyófej horgonnyal volt ellátva, vagy azt is átépítették valamikor patenthorgonyosra? Eddig cska kigyófej horgonyos képet láttam róla.

gb