kalappo Creative Commons License 2004.11.09 0 0 6849
Óh, Cavalcanti, ez az estéli szonáta, amit ideleheltél, fényt mutat nekem az éjszakában, látom, a költő sorsa már nem a kitaszítottság. Ha ilyen szépen haladunk, hamarosan összejön egy költők.lap.hu-ra való, ahol természetesen hivatkozni fogunk malongó gyökereinkre - egy linkkel.
És mint Bandos-ról elnevezték a Bandos-szigetet :), úgy lesz majd kalappo-sziget is, más néven MKSZ (meg-nem-értett költők szigete) mely persze, miután odaköltöztem, már nem lesz lakatlan, ahová az Emirates különjárata csak a Malongókat fogja szállítani, s ha jöttök, origi magyar-dél-amerikai fűszerpaprikát fogok kérni, hazai íz gyanánt.És csak azt engedem odaköltözni, aki legalább oly szinten műveli a versírást, mint mi ketten.
A magyar.lap.mv lapon pedig csodálattal fogom nézni a magyar pusztáról készült délibábos fotókat. Persze előbb fel kell találnom a víz alatti fényképezőgép mintájára a délibáb alatti fényképezőgépet.

U.i. A „????,?” kérdést nem értem, ez tán már hal-nyelven van?

Crx ! Most volt csak időm benézni a malongo.uw.hu-ra. Szuper!!! Egyetlen apró kifogás: az Információ, ami a maldinfo-nál előjön , az első o rövid.
Előzmény: Cavalcanti (6846)