raycoon Creative Commons License 2004.10.26 0 0 233

Mint minden orvosi beavatkozásra, erre is igaz, hogy egy komplex "rendszerbe" való beavatkozás kimenete elég erősen függ a komplexitástól. Vagyis nem mindenkire egyformán hat a kezelés! Ezért akár normális is lehet, hogy mindenki kedvesnek tartja őket, de csalódott ember is sok van. 6-7 éve foglalkoznak vele, de az EpiLight-tal biztos nem. (Vagy mégis?)

Végülis amiért ezt írom az a garancia. Szép dolog valamit reklámozni, és utána nem betartani!!! (Arról nem beszélek, hogy ez megtévesztés, és perelni lehetne miatta, mert igazából nem érdekel.)  DE garanciát max nőknél vállalnak, és szerintem ott sem minden esetben. Ehhez még vegyük hozzá, hogy amikor bemegy egy adott ügyfél, akkor megvizsgálják, és megmondják, hogy szerintük mennyi kezelésre van szükség. Telefonon lehet, hogy 5-6, a valóságban lehet, hogy 10-12. Nem kis különbség!

A kezelés nálam is hasonlóan történt. Lassú növekedés után, még rövid állapotukban kihullott, ez a normális. DE nekem ettől nem ritkult semmi, SŐT 3-4 kezelés után max sűrűsödött. Jó érzés....

 

Szóval bevett kezelés nem létezik ebben a témában (sem). DE ettől még egy csomó embernek jó lehet, és hatékony! Ki kell próbálni, csak úgy derül ki.

 

rc

 

ui.: ja, és az hogy mennyi helyen reklámoznak, nem jelent minőséget..

 

Előzmény: nyxon (229)