207i Creative Commons License 2004.10.15 0 0 300

2. Most már értem. Azt értettem, hogy mik a szerepek, csak azt nem, hogy miért nem szabad ezeket keverni. Nekem az a véleményem, hogy az anya szerepébe sokminen belefér. Mert nem küldi szakácsiskolába senki a gyerkét, ha az meg akar tőle tanulni főzni, sem kertésziskolába nem küldi el, hogy megtanuljon segíteni a kertben. Megtanítja kapálni, főzni, fátmetszeni. Ettől nem lesz kevésbé szülő.

Most ha valai beleköt abba, hogy de az nem más, mert itt nem kell szakember, akkor arra nem fogok válaszolni. Nem arról beszélek.

 

3. Ezt én is értettem, most még világosabb. Megegyeztünk.

 

4. Igazad lenne, ha 0 lenne az anya tudása történelemből. Akkor az 1 év sem elég. De nem nulla. Tehát nem mindent kell megtanulnia mint a gyereknek, hanem pontosan az ilyen dolgokkal tud foglalkozni.

 

5. Akkor az egy jó tanítónéni volt.

 

6. Az A és B feladat alatt feladatok típusát értettem.

 

A könyvvel meg azt akartam szemléltetni, hogy nem elég, ha tudsz korszakokat, stb. Ha nem jössz rá, mutatja meg valaki, akkor hiába tudod a dolgokat.

 

A helyesírást meg csak beszúrtam a végére, mert nem akartam új hozzászólást csinálni 1 mondat miatt. Gondoltam, hogy az akineknemingenevegyemagára elvet majd mindenki érvényesíti. Majd legközelebb igyekszem nem megspórolni a hozzászólások számát.

 

 

207i

Előzmény: Lovászi (299)