polites Creative Commons License 2004.09.30 0 0 188

Gyurcsány szórja ki a régi gárdát. :))

Nagyot jól ártverte és Keller is gellert kapott

 

Érzésem szerint nagytakarítás lesz a kongresszuson is.

 

Index:
-------
Lemondott a miniszterségből kimaradt Nagy Sándor

Bohus Péter
2004. szeptember 30., csütörtök 16:47


Az MSZP csütörtöki frakcióülésén váratlanul bejelentette lemondását Nagy Sándor, a Miniszterelnöki Hivatal politikai államtitkára. A szocialista politikus nem kommentálta saját döntését, de a frakcióülésen egyértelművé tette, távozása hátterében az áll, hogy nem lett belőle miniszter. Keller László közpénzügyi államtitkár sem kívánja folytatni munkáját.

Lemondott posztjáról Nagy Sándor a Medgyessy-kormány területfejlesztésért felelős politikai államtitkára, értesült az Index. A szocialista politikus megerősítette információnkat, viszont nem kommentálta azt.

Dupla vagy semmi

Az Index információi szerint ugyanakkor Nagy a szocialista frakció csütörtök délelőtti ülésén azzal indokolta lemondását, hogy nem nevezték ki miniszternek. Nagy Sándornak az utolsó pillanatig jó esélye volt arra, hogy Gyurcsány Ferenc területfejlesztési tárca nélküli minisztert csinál belőle.

A miniszterelnök csütörtökön ismertettekormányának tagjait, felhívta a figyelmet viszont arra, hogy amely területeket nem említette, ott nem, vagy csak később történik változás. Gyurcsány nem említette Nagy Sándor hivatalát sem.

Távozik Keller is

Nem kívánja folytatni közpénzügyi államtitkári munkáját Keller László. Megbizatása 2004. október 3-i lejárta után a politikus "kizárólag egyéni országgyűlési képviselőként, a választókörzetében kíván tovább dolgozni". Lemondási szándékát Keller már közölte Gyurcsány Ferenc miniszterelnökkel.