BuNnY Creative Commons License 2004.09.22 0 0 22087

No akkor szeretném ElChe és Jómagam nevében bejelenteni, hogy elkészül a magyar búvárkodásban mérföldkőnek számító PORTÁL. Elég sokad dolgoztunk rajta, úgyhogy légyszives a bírálatokkal csak finoman :D

 

Mindannyian tudjuk, hogy vannak már kezdeményezések portál féleségekre, reméljük a miénk nem csak egy lesz a sok közül.

Nincs se szervezethez, se iskolához, klubhoz vagy céghez kötve, teljesen független és NONPROFIT.

 

Jelen állapotában nyilván van benne még hiba, ha találtok bátran szóljatok, és ha tudjuk javítjuk. Komolyan, szóljatok ha valami nem úgy működik mint kéne.

 

Pár szóban a tervekről. Frissítés 1-2 naponta maximum (inkább sűrűbben), elég sok hír van a tarsolyban már most is, szóval egyenlőre a napi frissítést fogjuk tudni tartani. Hiánypótlásként nagy hangsúlyt helyezünk olyan cikkekre, amiket eddig magyar búvár egyáltalán nem, vagy csak nyelvtudással tudott olvasni, de megpróbáljuk összegyűjteni a hazai írott és elektronikus sajtóban megjelent értelmes búvár cikkeket is. És persze rengeteg saját írás is lesz.

 

A lap mottójának azt adtuk, hogy "a hely ahol a búvár napja kezdődik", és ennek tükrében szeretnénk az oldalt készíteni, érdemes legyen benézni oda naponta.

 

A portálnak van fóruma. Egyenlőre kikapcsoltuk, nem akarjuk ezt a jó kis indexes közösséget szétszedni, átcsábítani, stb. és egy fórum költözés biztosan szétzilálná a csapatot. DE a lehetőség ott van, ha az index megint elkezd vacakolni, vagy csak egyszerűen igény van rá, a technika bevetésre készen áll.

 

Regisztráció. NEM feltétel! Az index fórum aktív tagjainak kitüntetett figyelmet szánunk, aki regisztrált és aktív index fórumtag az írjon emailt, és áttesszük egy magasabb csoportban. Bővebben az oldalon a regisztrálásnál.

 

Vannak további tervek, NAGY tervek, folyamatosan bővülni fog a lap szolgáltatása.

 

És végül a lényeg:

 

 

http://www.divecenter.hu/

 

Használjátok egészséggel.