Törölt nick Creative Commons License 2004.09.15 0 0 168

Te viszont életed végéig fogod fizetni ezt a 60-70 ezret, vagy inkább egyre többet. Nekem viszont ha egyszer kész, akkor semmi pénzbe és főleg semmi időbe nem fog kerülni. Engem főleg ez vígasztal.

Tudod, nem mindenki bírja a gyantát, és van akinek nagyon problémás a bőre. Neked szerencséd van, hogy szőkésbarna vagy :)

Mindenki más módszerben bízik, én ebben, Te abban, más a borotvában... De egyébként úgy olvastam lejjebb, hogy szőke szőrökre nem olyan jó a lézer. Azért remélem sikerül megcsináltatnod, majd írj róla).

Egyébként ha vékonyak a szőrök, akkor az epilálásnál nem kell annyira megégetni, az arcomon nekem sem látszik meg a helye egyáltalán. Tényleg nem felemelő hetekig pöttyösnek lenni, de ami utána jön, az mindent feledtet! Ezzel együtt senkit nem akarok rábeszélni, csak azért írom le a tapasztalataimat, mert úgy látom, hogy kevesen ismerik ezt a módszert.

Viszont tényleg elég szomorú, hogy nincs még a problémánkra jobb megoldás. Tudósok, kutassatok ebben a témában is legyetek szívesek! :)