raycoon Creative Commons License 2004.09.03 0 0 156

Sziasztok!

 

Egy pár dolgot írnék, az egy része biztos segít, a másrésze biztos nehezít.. :-)

Nekem a hátammal vannak problémáim. A barátnőm szerint nem zavaró, de én szarul érzem magam tőle. Így én is keresgettem és én a Bársonyt választottam. A világos bőröm, és a nem túl sötét szálak miatt az EpiLight kezelést ajánlották. Kb 4 kezelésen votlam, de inkább erősődni látom, mint gyengülni.. :-( A teljességhez kb 10-11-et mondtak, de azt mondták lehet, hogy az is kevés.. Pedig nem tartozom a csubi kategóriába (szerencsére), sőt.. Sajnos nekem úgy tűnik nem vállt be.....

 

A másik a garancia. Háát, ez egy igazán érdekes dolog. A garanciát arra vállalják, hogy x kezelés hatásos lesz. Na most, ha az elején nem tudnak mondani semmi pontosat, akkor elintézik azzal, hogy erre nem adnak garanciát. Férfiak esetén meg egyáltalán nem adnak. Persze, erről nem írnak a honlapon. Így viszont könnyű bármit igérni. Az árakról csak annyit, hogy a területet borító szőrszálak számától független, mivel ez a készülék villanófényes. Ettől függetlenül és a garanciavállalás hiányát is beszámítva, igazán érdekes, hogy a férfiakat drágábban kezelik.

 

Egy másik belső dolog, ami most jutott eszembe, hogy az egyik ott dolgozó kedves lány panaszkodott, hogy sokan elmentek szülni, és az újak katasztrófa, hogy mit csinálnak szegény páciensekkel. Talán beletanultak azóta..

 

A hűtéshez is egy adalék.. Ennél a kezelésnél az ultrahanghoz használatos jégbehűtött átlátszó zselét kennek rád, ami annyira lehűti a bőrödet, hogy elvileg csak egy pici csípést érzel. Ha nagy a terület, akkor mire a végére érnek ez már sokat nem segít, de azért kibírható.

 

üdv, rc