Málnafaló Creative Commons License 2004.08.23 0 0 147
"arra számitottak hogy a TUI megveszi a repülős ágazatukat)szóval hogy megveszi a céget....és hogy ez nem jött be."


Ezt már ismerjük...:))
.
Kenessey (és azóta a fia is) 15 éve még EWTR Eurotours izraeli vegyesvállalatként bécsi bevásárló buszos utakkal kereskedtek..
Aztán beleszálltak mindenbe, repülőzésbe, buszozásba, hiteleket vettek fel, törvényszerü volt hogy elszállnak, már az is csoda hogy csak most.
Ennyi irodát, személyzetet, reklámot, költséget nem bír el egy iroda, főleg ha 2-3 hónapig tart egy szezon...
Ráadául beszopták elöbb évekkel ezelőtt a Neckermann most meg a TUI ígéretét, hogy megveszik őket, így még jobban felfújták magukat, hogy vonzóbbak legyenek...

A Neckermann meg a TUI egyszerre vesz meg évente több százezer ágyat és így megengedheti magának hogy addig bírja, amig a többiek tönkremennek. Majd utána diktálnak.
Mellesleg, a legtöbb kártéritési pert Magyarországon a Neckermann kapja a nyakába, mivel a magyarokat sok esetben tölteléknek használják...


A Jorgos(is) egy megalomániás elmebeteg családé volt, aki mindenáron meg akarta mutatni hogy ő Magyarországon piacvezető lesz. Volt a családfő, két lánya és két vő. ( a másodiknak gründolták a Club Espanat). A remek dinasztiának a neve.itt van anno a Hetek c. lapból (naná):

"Jorgos Travel: Magyarország legnagyobb kiutaztató irodája
Tovább fényesítjük az aranyrögöt

Beszélgetés Szedleczky Lászlóval, a Jorgos Travel utazási iroda alapítójával, Görögország díszpolgárával a cég sikereiről, kínálatáról, a mediterrán utazási lehetőségekről. "

Ami azt illeti, fényesítették rendesen...Viszont amig ők elszálltak, éveken át tették tönkre a többieket...

A West az egy jó iroda volt, pechére belefogtak a lapkiadásuk veszteségeinek pótlására.
Buktak is menetrendszerüen, manapság örülhet valaki ha az utaztatásból meg tud élni, nemhogy még költséges passzióknak hódoljon...


Nahát:)
Előzmény: juszufka (146)