Sztpeti Creative Commons License 2004.07.29 0 0 207

 Hahó haverkám!

 

   Nem örült a lakatos? :) Csodálkozok, pedig ez nem nagy dolog.

Enyém ugy 1 óra alatt csinálta meg mind2 oldalra a szemöldököt, de ez idő alatt nem csak pöttyözte, hanem végig is varrta. Muszáj sajnos, mert máskülönben 100% hogy feljön a rozsda. :>

   Én a helyedben néznék egy másik lakatmestert, hiszen egy Asconás pénze is ugyanannyit ér mint egy Mercis pénze.

Részemről jó a kapcsolat az én mesteremmel (Lehet mert én javitom a számitogépét :)   ), de nálunk egyetlen fontos mondás van... nincs lehetetlen! :)

Amugy az enyém is nyugtatókat szed az ötleteim miatt, de azért jó srác. Legutoljára kitaláltam Neki, hogy látható helyre ne tegyünk foltot. Tehát ha mondjuk a kocsin valahol kijön 1x1 centiben egy lyukacska,vagy elvéknyodik a lemez akkor nálunk a következőképpen megy a dolog:

- Vettem ilyen célra egy multifunkcios kis szerkezetet, ami 3000-15000ig forog. Pici vágókoronggal kivágja ugy a foltot, hogy nem karistol össze semmit.

- Utána vágókorongot cseréli pici csiszolókoronga, leszedi a sorját, és ugy 2mm-re felszedi a festéket, hogy tudjon mihez hegeszteni.

- most jön a lényeg... nem rak rá semmi foltot, de nem ám... kivág egy pont ugyanolyan lemezt, mit a lyuk, ráragasztja forró enyvvel egy toll végére mondjuk, beteszi a lyukba hogy szineljen, és olyan halovány amperral hegeszti, hogy nem ég le nagy ívben a festék.

ja... majd elfelejtettem... nálunk már pöttyözés sincs, minden foltot végig varratok :)

Ezek után jön ujra a pici csiszolókorong, és gyakorlatilag minimális gitt felhasználásával ki lett lakatolva a gázos rész.

 

Persze ne érts félre, nem dicsekvésképp írtam a dolgot, hanem azért, hogy ilyen lakatos is létezik. És az ára? Általában ingyen van, mivel kéz kezet mos alapon intézkedünk. :) Viszek valamit a számitogépéhez. :)

Szóval én a helyedbe keresnék valami barátságos emberkét, aki meghallgatja az ügyfelet, és ha te akarsz a kocsid tetejére egy pöttyöt, akkor odahegeszti.

Ez az én véleményem.

 

Egyébként ha esetlegesen jársz miskolc felé, akkor szólj előtte 1-2 nappal, mert meló után elmegyünk az emberkémhez, és meghegesztjük azt a motorháztetőt.

:)

 

Mellesleg megsasoljuk a szekereket. :)

Enyémnek a belseje okádék, ugyhogy azon nincs mit nézni :)

 

Na üdv! :) 

Előzmény: gyussszi (205)