csinnnKA Creative Commons License 2004.07.26 0 0 318

Belial!

Nem, még nem említette senki, már csak azért sem, mert az FLP-nél nincs kezdőcsomag! :-)

TÉVESEK AZ INFORMÁCIÓID (akárhonnan is származzon... hát biztos, hogy nem az FLP-től származik, ugyebár)!!!

Az FLP-hez úgy lehet bekerülni, hogy valaki (szponzorod) bevisz a központi raktárba, ahol 5 perc alatt kitöltet veled egy olyan regisztrációs lapot, amin csak a név, lakáscím és mobilszámod szerepel. Ingyen(!) kapsz egy vásárlókártyát, és mivel ez egy diszkont raktár, így van egy vásárlási minimum, amit el kell, hogy érjen a vásárlásod. Ez konkrétan 55 euro. (jelenlegi, 249 Ft-os euro-ár mellett ez 13.600 Ft.) A Metro-áruházakban 15-20 évvel ezelőtt is már csak 5000 Ft fölött lehetett vásárolni, tehát úgy gondolom, ez, a forint jelenlegi vásárlóértékéhez mérten nem egy jelentős összeg! Ez kb. 3-4-5 termék ára (attól függően, hogy a legolcsóbb 790 Ft-os termékből vásárolsz vagy a 7900-as legdrágábból). 

Ezután elkezdhet mindenki kedvére és jóval olcsóbban(!) vásárolgatni (mivel a kisker ár a nagyker árnál 43 %-kal több).

Látod, ez veletek a baj: egy csomó téves információt tényként közöltök, hogy legalább egy-egy jó kis rémhírterjesztéssel "betegyetek" az FLP-seknek! :-(

 

Beebite tündérke!

Már vagy 2-3 éve mondogatom neked, most megismétlem: "Hová lennék a Te eszed nélkül?!"  Újfent köszönöm, megértettem! :-*

 

Yzso!

Köszönjük a cikket, vagyis a precíz tájékoztatást (bár nem tudom, hogy bárkit is érdekel-e, de legalább ide tartozik, ebbe a topicba). :-)

Sajnos az FLP elkövetett egy bődületes nagy hibát: "táplálékkiegészítő" kategóriába soroltatta be a termékeit, nem pedig "gyógyhatású készítmény"-ként törzskönyveztette, ami biztosan hosszabb eljárás lett volna (csak tippelek: talán többe is került volna), nem tudom! De csúnyán ráfaragtak, mert ugye azok az emberek, akik számára a gyönyörszerzés egyetlen formája, ha másoknak árthatnak, gondoskodnak arról, hogy időről-időre felhívják a Versenyhivatal (vagy a szakminisztérium) figyelmét arra, hogy az FLP valamelyik kiadványa már megint azt mondta, hogy Náncsi néni tirgye kalácsa az MSM-géltől gyógyult meg. Persze ez így van, mindenki tudja, orvosok bizonyíthatják a lelettel, de az egészségügyi kormányzat szerint az csakis véletlen egybeesés lehet, hogy pont a használata után gyógyult meg, egyébként nyilvánvalóan semmi köze az MSM gélhez. Na de egy táplálékkiegészítőnek gyógyító hatást tulajdonítani, hát ez isten elleni vétek.

Aki elolvasta a Lenkei könyvet, tudja, miről van szó... mi van a háttérben, miért nem engedélyezte az egészségügyi kormányzat, hogy a táplálékkiegészítőknek igenis lehessen gyógyító hatást tulajdonítani, ha egyszer van nekijjjjjjjje.

Vitáztunk itt eleget az 1000 mg-os fokhagymáról, de ahhoz ugye nem kell sem orvosi, sem gyógyszerészi, sem vegyészi diploma, hogy mindenki tudja, milyen jótékony hatásai vannak a fokhagymának. Csakhogy ezt nem szabad leírni, csupán azt, hogy egyétek, mert ez fúdejó! De hogy ettől esetleg normalizálódik a vérnyomás, tisztul a vér, az érrendszer, s hogy megakadályozza a vérrögképződést, gyulladáscsökkentő és baktériumölő hatású, azt szigorúan tilos. Mert én leírhatom azt, hogy kérem szépen én (vagy a Náncsi nénikém tirgyekalácsa) az FLP fokhagyma-kapszulájától gyógyult(am) meg, mert ez az én (vagy a Náncsi nénikém, aki ugyi mégiscsak családban marad) terméktapasztalata. Meg én elmondhatom, hogy mit tapasztaltam, hiszen én különben is agymosott vagyok, a flepniseknek meg mindent szabad.

Csakhogy a cég semmilyen kiadványában ezt nem írhatja le, mert ezzel megtéveszti a fogyasztókat! Röhej! Vagyis... szomorú! (hogy a kormányzat minden eszközzel küzd az emberek egészsége és gyógyulása ellen, bizonyítva, hogy a gyógyszermaffiát támogatja. Hát mégiscsak Lenkeinek van igaza?!)

 

Zuzmacs, aki nem mancs, és ezek szerint még soha életében nem csúszott meg az ujja a billentyűkön (melyhez ezúton is gratulálok)!

Próbáltad a gyerekeiden?! Így, többesszámban?! Mert először, ha jól emlészem, azt írtad, hogy csak az egyik gyereken próbáltad! (Tényleg, milyen érdekes szülői magatartás. Miért csak a lányod torkát fújtad be vele, a fiadét miért nem? A lányodat szeretted jobban? Vagy épp a fiadat?) Feltételezve, hogy a sógornőd legalább negyedannyit ért az FLP termékekhez, mint (most már) én (éljen a szerénység), és így ellátott téged a megfelelő használati utasítással, megkérdezném tőled (figyelj! nem agresszívan): mondd csak, kedves Zuzmacs, aki nem Zuzmancs! Legalább negyedóránként befújtad legalább fél napon át, vagy csupán egyetlen fullattól vártad a csodát... mert "ennyire" azért még egy FLP-s táplálékkiegészítő sem lehet csodaszer!

Mert ha nem úgy használtad, ahogyan azt kell, akkor már erről nem nehéz leképeznem, hogy számodra miért egy totális népbutító és népfejő cég az FLP.

a) pusztán azért, mert a sógornőd nem ért hozzá,

b) nem mondta el, hogy torokfájásnál /és bizonyos más esetekben/ a FIRST-öt nagyon sűrűn kell használni, hogy minél inkább folyamatos legyen a hatása,

c) elmondta, de Te tojtál rá, magyarul, mire oda került a sor, hogy tényleg használni kellett, mert fájt a kicsi torka, Te már csak arra emlékeztél, hogy a torkába kell fújni (légy erős: lehet vele gargalizálni is, sőt, még jobb... egy gyerek esetleg fegyelmezetlenül viseli a torkonfújást), max. 2-3 óra alatt tökéletesen elmulasztotta már sokak torokfájását. De mivel nem figyeltél, nem tudtad, hogy legalább 10x kell bespriccelni ahhoz, hogy használjon, s Te adagoltad rosszul, így nem is működött. Mi következik ebből? Hogy az FLP egy szar szemét cég! Aha! Logikus! :-)

(Ha gondolod, szavaim bizonyítékaként végezz el egy rendkívül bonyolult tudományos kísérletet: próbálj meg egy csepp vízzel szomjat oltani, próbálj meg egy evőkanállal és végül egy teli korsóval!)

ad "Negyedrészt": teljesen egyetértünk, én egy szóval sem mondtam, hogy ne egyen az illető egész délelőtt semmit. Az egy nagy pohár frissen facsart gyümölcslé az minimum 50-60 dkg gyümölcsből készül, az pedig már nem semmi. Vagy ha elrágcsál néhány almát, az sem semmi. Viszont fokozza az Aloe Vera gél hatását, illetve a gél is (a takarítással) elősegítette a gyümölcsökben lévő vitaminok  felszívódását (természetesen bio-gyümölcsökről beszélek, nem agyonvegyszerezett, növényvédőszerezett "gyümölcsnek látszó" tárgyakról). Ez a jótékony kölcsönhatás. Tehát aki nem szalonnásrántottát reggelizik, csak almát, az azért még "valami" ám!

ad "Ötödrészt": nagyon tévedsz. Viszont ha Te(!!!) az én modoromat agresszívnak mered nevezni, vajh mit mondanál a sajátodra? (208-asra)

Engedd meg, hogy a plágium jegyében idézzem tőled annak a kezdő mondatát jelen hozzá(d)szólásom befejezéseként: "Tudod mi a baj az Aloe termékekkel?(FLP) Leírom:"

Hogy rosszul használják az emberek, és ha nem tett azonnal csodát velük (vagyis ha táplálékkiegészítő létükre képesek nem csodaszerként viselkedni), akkor azok nyilatkoznak róla úgy, hogy a huszadást sem érik, akik esetleg saját maguk (önhibájukból! esetleg figyelmetlenségükből!)  adagolták rosszul! :-(

 

MAXVAL!

1. Vélhetőleg a mi tablettánkban ugyanabból van 250 mg, amiből a kereskedelemben kapható egyetlen fajtában 20 mg... vagyis színtiszta méhpempőből!

2. "Nekem semmi bajom azzal, hogy valakinek tetszik egy irreális árú MLM-termék."   

Elhiszem, hogy nincs vele semmi bajod, hisz megveszik tőled a jócskán feláras FLP-s termékeket! :-)))

Egyébként most tényleg nem a bioboltok forgalmát szeretném rontani, mert hosszú-hosszú évekig jártam oda, rágcsának sósmogyoró helyett mindig bioboltos sótlan szójababot vettem (egy csomó ember nem ismeri még ma sem), gyakran vettem csíráztatnivaló gabonákat, csalánteát, hársfateát, nagyon sok mindent.

De egyrészt az utóbbi időben olyan hatalmas különbségek vannak bioboltok árai között is (sőt, patikák árai között is), hogy az valami elképesztő. Amikor ugyanazt a terméket 1000-1200 Ft-tal drágábban kapod meg az egyik helyen, mint a másikon, akko egyáltalán nem mindegy, hogy valamit 3000-ért veszel-e meg vagy 4200 Ft-ért. És ugyanez a helyzet az FLP-vel is. Lehet, hogy valaki lusta vagy túlságosan elfoglalt berohangálni a raktárba, hogy megvegye a havi natur gél adagját, gyógyteáját, vagy ha tablettát-kapszulát szed, azokat... de egyetlen telefonhívás, vagy egy kattintás az interneten, és leadhatja a rendelését, amit két nap múlva INGYENESEN házhoz is szállítanak.

Természetesen van, aki több mindent vásárol, olyan termékeket is, ami nincs az FLP-nél és persze ne felejtsük ki azokat sem, akiknek kifordul a bele az FLP-től!

Maxval, én tényleg válaszolgatok a kérdéseidre, de Te sosem az enyémekre! :-(

Mire mondod, hogy az FLP "túl sok embert becsap tisztességtelen és hazug módon"? Bizonyítsd!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mondtam neked, hogy engem elég nagy mélységben érdekel a termékek összetétele, hatása (hát ez utóbbit ugye egyre nehezebb lesz kiderítenem, hála a Versenyhivatalnak). Járok FLP-s orvosi előadásokra, ismerek olyan embereket, akik egy éve kezdték és sikeresek. Lehet, hogy baromi buták, de például amiről a szünetben beszéltünk, amit kérdeztem (termékkel kapcsolatos dolgokat), azokat tudták. Egy (nemrég még) darukezelő úgy köpte-vágta, hogy "a metil-szulfonil-metán minden állati és növényi sejtben előforduló szerves kéntartalamú vegyület", hogy a meglepetéstől ezt a mondatot még én is megjegyeztem! :-) Meg hogy "a glukózamin-szulfát héjas állatok, rákok külső vázából, míg a kondroitin-szulfát rendszerint cápaporcból kerül kivonásra"... hogy csak néztem ki a fejemből. Honnan tud egy darukezelő ennyit az MSM-gél összetételéről?! És vajon miért nem akad össze az ő nyelve, amikor nekem még e szavak leírása is nehézséget jelent, szótagolnom kell?! Közölte, hogy ő és a felesége már több mint egy éve az FLP-ből élnek. Örülnek, hogy ketten együtt dolgoznak, boldogságot jelent számukra, hogy együtt lehetnek, a felesége nem éjszakázik tovább (ápolónő volt), és kettejük együttes jövedelme most már majdnem tízszerese a felesége volt fizetésének, pontosan 700e Ft bruttóban. Igaz, az első hónapokban alig kerestek 20-30 ezer forintot, de aztán beindult a dolog. (nekem őszintének tűnt) Ebből persze még adózni is kell, de sok a leírható költség is, tehát marad jócskán! S elmondta, hogy ő ugyanúgy ért ezekhez a termékekhez, ahogyan a darukezeléshez is értett. Mert ha valaki valamit hivatásszerűen csinál, akkor kötelessége a szakmai felkészülés és kötelessége tisztelni és szeretni azt a munkát. (Ezt neked aláhúzva mondom, mert kicsit csípi a szememet, hogy agyba-főbe fikázod az FLP-t, de arra azért jó, hogy teletömje a zsebedet! Még akkor is, ha csak aprópénzzel tömi tele.)

Mondtam neki, hogy én még csak kóstolgatom a dolgot, bár a szakmai érdeklődés és tudásszomj már bennem is megvan. Bevallottam neki őszintén, hogy én soha nem hittem semmilyen MLM-es termékben, és a cég ellen volt egy kezdeti ellenszenvem, de már ez is kezd megszünni. Azt is megmondtam, hogy sokan agymosásnak tartják a rendezvényeket, a cég szellemiségét stb, és a legelső alkalommal én is annak tartottam, egyszerűen azért, mert kívülről talán annak látszik. Főként azok számára, akik eleve előítéletekkel jönnek el. És vannak elemei, amik még most sem tetszenek, sőt, elítélem, és talán ez is az oka, hogy egyelőre még nem köteleztem el magam lélekben a cég mellett.

MÁS:  Az FLP-s könyvet kb. 20 szakorvos írta. Huszan az ötezer FLP-s orvos közül. A könyv pedig a termékek orvosi, szakszerű bemutatója (egynémely részben annyira közérthető formában leírva, hogy egy darukezelő is megértse). Miért nagy rakás szar neked?! Te miből szerzed az általad árusított FLP termékekről az információkat?!

Ha bemegy hozzád egy vevő és X vagy Y (természetesen FLP-s) terméket kér tőled, mondjuk natur gélt, ami tuti, hogy van nálad... akkor mit szoktál mondani neki?!

"- Asszonyom! Ön megveheti az üzletemben jóval drágábban, mint a valódi ára! Ez az első büntetése, amiért FLP terméket akar venni! De jót mondok, fizesse ki gyorsan, s aztán húzzon is el vele, mert én ezt a genyót csak kesztyűben vagy csipesszel fogom meg! Azt pedig ne várja tőlem, hogy akár egyetlen pozitív szót is ejtsek róla! Hisz ha azt mondanám, hogy méregtelenít, gyulladást csökkent, javítja a szervezet öngyógyító képességét... akkor utána magamat kéne szemen köpnöm, hisz megdicsértem egy olyan elvetemült, utolsó szemét cég termékét, mint az FLP! Ezt ugye nem várja tőlem?! Hát akkor fogja, és addig vigye, míg meg nem gondolom magam! Mert már azt fontolgatom, hogy csak azért fogok FLP-s géleket tartani, hogy a vevő azt kérje, én pedig jól lebeszéljem róla, hogy még kevesebben fogyasszák!"  Így történik valahogy?! :-)