Thernitibi
2004.07.20
|
|
0 0
120
|
Khmm.
Szóval az a hely nem Baja és körzete fóruma, hanem és környéke fóruma.
Mert kábé ennyi az értelme annak, amit leírtál magyarázat képpen. De teljesen mindegy, hogy miként csűr-csavarjuk annak a helynek a nevét.
Egyet leszögezhetünk!
Az index fórumának üzemeltetői egy olyan személyre bízták a "Bajai régió klub" vezetését (egyáltalán minek ilyen hely?), vagy nem is tudom minek nevezzem Mijo beosztását, aki jelleménél fogva képtelen annak ellátására. Ez nem személyeskedés, nem az én szubjektív véleményem, hanem nagyon is valós tapasztalat, amelyet a fene tudja megmondani, hogy hány tanú tudna igazolni. Mondom ezt mind klubtag, "alapítótag" (ha már a titulusoknál tartunk), de leginkább mint jóérzésű ember.
Valamint visszatérve arra a kijelentésedre, hogy a szabályokat a klubtagok alakítják, erre csak azt tudnám mondani, hogy engem, mint aktív klubtagot ki a nyavaja kérdezett meg a Mijo általi listázásról, vagy a klub működési szabályának szintén Mijo által összeállított ajánlásairól? Vagy miért nem tudhatok(-tunk) arról, hogy kik azok a klubtagok, akik Mijo ajánlásait fentartás nélkül elfogadják?
(Mentve!)
|
Előzmény: somi (108)
|
|