Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 18
Kedves mindenki!

Mit gondol Isten a homokosokról?

3Móz. 18.22
Férfival ne hálj úgy, ahogyan asszonnyal hálnak. Utálatosság az.

3Móz. 20.13
Ha valaki férfival hál úgy, ahogyan asszonnyal szoktak hálni, mivel utálatosságot követtek el mindketten, halállal lakoljanak, vérük rajtuk.

Róm. 1.27
ugyanúgy a férfiak is elhagyták a női nemmel való természetes érintkezést, és egymás iránt gerjedtek fel kívánságukban; férfiak férfiakkal fajtalankodtak, de el is veszik tévelygésük méltó jutalmát önmagukban.

1Kor. 6.9
Vagy nem tudjátok, hogy igazságtalanok nem örökölhetik Isten országát? Ne tévelyegjetek: sem paráznák, sem bálványimádók, sem házasságtörők, sem bujálkodók, sem fajtalanok,

Szóval, azt hiszem ez világos beszéd, de mint ahogy a parázna asszonynál, itt is elmondhatjuk, hogy aki bűntelen közületek, az vessen rá először követ.
De Jézus azt is mondta még, hogy mostantól fogva többé ne vétkezz!

Tehát Isten az embert szereti, de a bűnt nem.
Nekünk keresztyéneknek is szeretnünk kell a bűnös embereket, legyenek azok a homoszexualitás bűnében vagy egyéb bűnben, viszont hirdetnünk is kell nekik, hogy ez nem a helyes út, és térjenek meg ebből a bűnből, mert ez halált nemz.

Jézus Krisztus a megoldás erre is!
Épp nemrég olvastam az Ethos magazinban egy homoszexuális férfi megtérését, aki Jézus segítségével teljesen megtudott változni.

Üdv Thad!