Hauanita Creative Commons License 2004.06.06 0 0 58276
...És aztán jött a mai nap. Bár nyújtottam FUTURE-rel a hendi után, de tartottam tőle, hogy nem lesz könnyű a mai futás, ha tényleg hozni akarom, amit akarok. Na, ez jó értelmes lett. :) Állítólag 33 percen belül kellett futnom, mert különben Amatőr megöl. :))))

Reggel még Kaktusz megkért, hogy fussak már Árnika helyett KT lánycsapatban. Bár nem terveztem 2 futást mára, de azt mondták, hogy a KT topik lányai sem mennek túl gyorsan, azt már nyugodtan futhatom lazán, úgyhogy bevállaltam.

Örültem, hogy rajtolhattam a Kivi Teamben, mert így a tömeg jól húzott magával, szóval meg sem lepődtem a 4:19-es 1. kilin. Értelemszerűen elkezdtem a lassulást, ami "terv szerint" ment: 4:31, majd 4:41. Küzdöttem a tempóval, közel sem volt annyira laza, mint tegnap, és olyan hosszúnak tűnt az egész. Beálltam egy sráchoz, és mentünk egy 4:42, majd egy 4:31-es kilit. És akkor itt megzuhantam. Ekkor szerettem volna gyorsítani (vagy legalábbis tartani ezt a tempót), de igazából azt vártam, hogy a szurkoló ismerősök látóköréből kikerüljek, hogy belesétálhassak. És így is tettem. Akkorra már kezdett melegedni az idő, így a szembeszél nagyon jól jött, a híd alatt az árnyék meg a hűs pláne. Így ez a kili sétával, meg ilyenek 5:03 lett, majd össze akartam szedni magam a végére. a 6-os kilinél Akibacsiék szurkoltak, meg Balázs magyarázott hevesen, hogy hogy is kéne emelkedőt futni, de még/már akkor sem gondoltam szépeket. Csak 33-on belül érjek be, mert Amatőr megöl :)) (hát ilyen stresszt kellett ma nekem kiállni:)) Mentem a végén már, ahogyan bírtam, viszonylag nehezen találtam rá Zakkára, és a váltózónáknál már lassan mentem, és az órámat csak akkor nyomtam le, mikor a váltóbot már Zakkánál volt. Idő nálam 32:54 volt, de a Kiviék által mért 32:57-tel is megvan 33-on belül, és tökjó így végignézni a neveken, és látni, hogy egyetlen nőként sem hoztam szégyent a csapatra. Örülök, hogy a Kivi Team-ben futhattam :)))

Na, utána összeszedtem magam, mentem szurkolni, meg pihenkéltem. Jó volt látni sok-sok FB-t futni!!! :) Bekocogtam a KT-csapat 3. tagjával, kingA-val, örülök, ha ezzel segíthettem. Lassan készülődtem a következő körre, de nem voltam igazán ráhangolódva a projektre. Összefutottam -balazs-zsal, aki ekkor azt közölte, hogy jójó, amit futottam, de majd a következő körben ugyanezt visszafelé csináljam, már hogy lassan kezdjek, és a végére gyorsítsak. Nem álltam le vitatkozni vele, az éltetett, hogy ezúttal már jólesően futhatok.:))) Nagyon hamar álltam be a váltózónába, így elég sokat vártam, de végre megjött Zsófi!

És akkor elindultam a második körre. Ekkor már gyülekeztek a felhők, és éreztem, hogy nem úszom meg. Csak akkor még sejtelmem sem volt, hogy mit. Kicsit később indítottam az órámat, úgyhogy sejtettem, hogy nem 4:44-es első kilit futottam. Mindenesetre nagyjából jó lett volna, ha nem szúr már megint olyan nagyon az oldalam. 5 perces tempónál. Ezzel elvoltam úgy 2 kiliig, majd újabb "szórakozási forma" vette kezdetét: az eső. Először csak szemerkélt, meg baromi fülledt volt az idő, de tök gyorsan fogytak a kilik. Lazán futottam, és azon szurkoltam, hogy csak nagy zuhé ne legyen. Aztán úgy 5 kili előtt elkezdett ömleni. Megállapítottam, hogy a szurkolótáborunk is megijedt az esőtől :-)), de azért mentem tovább. A híd alatt belesétáltam, de csak mert addig sem ömlött rám az eső. Innen egyre rosszabb lett esőügyileg. Csak szakadt és szakadt. A gatyám már tiszta víz volt, a lábam cuppogott a cipőben, pedig magát a futást már egészen élveztem. Olyan 5:05-5:15 körüli kiliket mentem. Aztán egyszercsak sz*rráázva beértem. Jó volt, hogy ott volt Kivi, mert teljesen elment belőlem az életösztön, de felvettem a 2. adag befutócsomagot, és végre fedett helyre mehettem. Köszi azoknak, akik megmenekítették a hátizsákomat, örök hála. Így legalább valamennyi szárazat magamra vehettem, míg elértem PinkódGabihoz tusolni. Amúgy érdekes módon még esővel együtt is gyorsabban telt a 2. kör, és jobban is esett, szóval végül nem bántam meg, hogy beszálltam, és futottam még egyet. Remélem, Árnika elégedett az idejével :))

Mellesleg kicsit revansot vettem a múlt héten: akkor 2 kör helyett futottam 1-et. Ma 1 helyett 2-t :)))

Összességében jól éreztem magam, örültem, hogy fenn lehettem a hétvégén Pesten. Jó buli volt!!! :))