Monkey Creative Commons License 2004.06.06 0 0 58275
Sziasztok!
Még mielőtt olvasnám a mai termést, íme egy beszámoló az én szemszögemből a mai versenyről.
Mindenek előtt köszönöm szépen mindenkinek, aki segített megvalósítani ezt az álmomat, a babakocsis váltócsapat létrehozását.
Elsőként Hurvinekék indultak, és nagyon klasszul, 40 perc körüli idővel érkeztek, amikor is váltotta őket Márti és kislánya. Ők 41-42 perces időt mentek, majd harmadikként következtem én, és a kisfiam. Az órát később indítottam el, és később is állítottam meg, de kb. 45 perc lehetett az időm. A csapat összidejét nem néztem meg, de egy ismeretlen hölgy – miközben gratulált :-) – azt mondta, hogy 2 óra pár perc. Mindjárt megnézem a BSI-n.
Az első 3 km nagyon jól ment, végig 6 percen belüli idővel mentem, hajtott a lendület és a szurkolók. Aztán a frissítőállomástól kezdve – amit nagyon vártam, mert közben iszonyú meleg lett – a felfrissülés helyett leépülés következett, nagyon elfáradtam, sajnos kicsit bele is gyalogoltam.
Végül is, amikor először szóba került, hogy indulhatunk a versenyen, akkor 45 perc körüli időt tűztem ki magam elé, de a héten volt egy nagyon jó kis 6 km-es futásom, amikor a szülések óta először sikerült 6 percen belüli idővel ilyen „nagy” távolságot teljesítenem (35:32) Ez alapján azért egy picit jobb időt vártam magamtól, de így is meg vagyok elégedve. :-)
Örülök, hogy viszontláthattam régi Futóbolond-ismerősöket, és hogy megismertem néhány újat is. Gratulálok mindenkinek, aki futott ma, különösen azoknak, akire a „vízhűtéses szakasz” jutott! Mi egészen a végéig maradtunk, átvészeltük a téren a nagy esőt is a metrómegállóba húzódva.
Mindent összevetve nagyon jól éreztük magunkat, babakocsis futókként rengeteg bíztatást és elismerést kaptunk a szurkolóktól, ami – tudjátok :-) - nagyon felemelő érzés.
Mondanám, hogy jövőre ugyanígy megismételjük, de hát a gyerkőcök felett eljár az idő, és azt hiszem akkor velük már nem mehetünk, de egyedül szívesen bármikor! :-)
Üdv,
Monkey