Flinter Creative Commons License 2004.06.01 0 0 231
Szevasztok Klimások!

A helyzet az, hogy ma du. megállapitották, hogy a Renaultomban (Megane Classic Alizé 1.4/2002) lyukas az elpárologtató. Remélem, jót mondok - a neten körülnézés után erre az névre "tippelek". [A klimás tán "radiátort" mondott - de ilyet meg a neten nem találtam. Az a rácsos höcserélö izé az, ami közvetlenül a müszerfal elött van és itt hül le a befújt levegö.]
Na szóval ez szállt el - rögtön "biztatott" is a srác, hogy a gyári alkatrész biztosan van vagy 100 eFt - persze megjegyezte, hogy utángyártottban azért olcsóbb lesz: 1-2 nap és megkeres ajánlatával.
Na erre gondoltam én, hogy ezirányban (azaz utángyártott alkatrész ügyben) azért körülnézek én is a piacon, de a legnagyobb meglepetésemre a neten alig találtam valamit. Nemcsak hogy árat nem, de még céget/boltot sem, ahol ezt árusitanák. Nem tudnátok tippet adni, hogy hol tudnék utánanézni ennek a "biszbasznak"?
Avagy esetleg annyit, hogy mennyi lehet a "reális" ára az ilyennek utángyártottban? Bontott is érdekelne - de az az igazság, hogy azoktól meg azért tartok, mert a jó ég tudja ott a helyszinen ellenörizni, hogy hibátlan-e az a darab, avagy ugyanolyan szar, mint az enyém (igy, másfél évesen). Minden tippért örök hála!:-)