frundsberg Creative Commons License 2004.05.12 0 0 9229
Simán lehet nitróval higítani a szórótapaszt, csak mindig önts ki egy külön dobozba, mert ha az egészbe teszed akkor hamar beköt. Ugyanis tényleg nem ez az igazi higítója de nitróval jóval gyorsabban szárad. A lényeg a higítás. Ezt itt most nehéz elmondani, de körülbelül paraszttej sűrűségűre kell higítani, ahhoz, hogy kifújás után kiterüljön. Ha minden igaz Fda kollega, akkor mi pár utcára lakunk egymástól szóval szólj ha ráérsz és szívesen megnézem ahogy fényezel esetleg még adok egy két tanácsot is bár én is még csak 2 motort fújtam le.

Na a többieknek:
Le van zsírozva a tanya, nem megy le e hétvégén senki. reméljük a jó idő kitart addig. A lényeg, hogy 2 autóval kéne menni lehetőleg, ugyanis a motorokat sajnos nem lehet sehova tenni mert meredek lépcső vezet le és nincs garázs sem.
Attesz kollega te nézd meg a bográcsodat ha van, meg állványt is hozzá, bár azt holnap megpróbálok intézni.
Ezenkívül tényleg csak italt(töményet), sört szerintem veszünk valamelyik áruházban, fürdőgatyát (bár még hűvös lehet a víz) meg magatokat kell hozni.
Szombat délután 3-4 felé indulunk de ez majd kialakul. Jöjjön holnap mindenki az esti Kmtalira és majd ott megbeszéljük.