lunanoctis Creative Commons License 2004.04.23 0 0 56542
Tök jó olvasni ennyi büszkélkedésre érdemes edzésről:-)

Csatlakozhatok?

Kedden futottam keményen, abszolút érzésre, 175-ös pulzus körül sikerült realizálni, én bízom abban, hogy egy 15,5 kilit sikerült beletenni legalább a gyors futással töltött 58 percbe, mert elég halál közeli élmény volt, a harmadik futásom az új versenycsukában és úgy érzem, lassan megszokjuk egymást.

A tengerparton az elején vagy hat kili szembe- illetve majdnem szembeszél fogadott, elég görcsösen mozogtam érzés alapján, de az egész edzéssel kapcsolatban úgy érzem, hogy 40 perc körül kezdtem el tényleg viszonylag lazán, koordináltan futni (növekvő gazdaságossággal a fáradás miatt?) és a vége már szinte jól is esett. A beton 174-ről lecsusszant a pulzusom 172-re, közérzetre hatalmas különbséget okozva.

Örültem, amikor vége lett - leginkább mert úgy éreztem, jól sikerült, mondjuk úgy érdekelni, mennyi volt az a "lóhalálában". Tegnapelőtt-tegnap teljes félmaraton utáni érzésem volt, a tegnapi egyórás "lődörgés" (azon ritka eset egyike, amikor nem zavart, hogy lassan futok) után úgy éreztem magam, mint akit leütöttek, lefeküdtem aludni fél 10 körül, de csak azért, hogy fél 12-től éjjel 2-ig ne tudjak aludni. Innen OFF, a lényeg, hogy rég éreztem magam egy edzéstől ennyire fáradtnak.

Ezt pedig pozitívan is fel lehet fogni:-)

Hétvégére mindenkinek mindenhez nagyon jó szórakozást, száraz időt, hátszelet, óriási egyéni csúcsokat - a debütánsoknak meg sokkal jobbat, mint amire számítottak:-)

LN

Előzmény: Törölt nick (56478)