amatőr Creative Commons License 2004.04.06 0 0 55812
Hiver - Hauanita
Nagggyon jó ez az összehasonlító eredménylista! :)

De tényleg, minden felesleges és más szakállára történő kijelentgetések-vállalások nélkül elmondható, hogy Hauanita jelentős fejlődésre képes: tervszerűen tud készülni és teljesíteni, ideális hosszútávfutó alkat. Ha akarja, még mostanában, bőven nagymama kora előtt lehet ebből 1:3...-as..., 3:3...-as félmaraton-maraton.

Anita!
(A puzusos felmérés végül is megerősített és adott terhelés-tanácsokat, ugye?)

Persze az, hogy milyen energiákat és mennyi időt akarsz és tudsz fordítani a futásra, az sok mindenen múlik: a lehetőség mindenesetre adott, hogy belátható időn belül tovább gyorsulva -a hétköznapi futókat mintegy elhagyva- tovább lépj egy-két szinttel.

Az érdekes dolog, amit a társsal való futásról írtál: ugye, tényleg nem mentél még soha egyedül versenyen, mindig volt melletted valaki FB-ismerős, azonos iramban. Ha így fejlődsz, lassan igen kicsire szűkül azon személyek köre, akik képesek lesznek kísérni... :)
Biztos teljesen más, megnyugtató érzés társsal futni versenyen: de -úgymond- egyedül is ki kell próbálni majd egyszer, nem? Persze, ez attól függ, hogy kell-e egyáltalán ez a fajta "egyedül csináltam meg!" érzés, jelentene-e neked valami "többletet" a tudat, hogy "magadra utaltként" mentél a mezőnyben. Mert a teljesítmény, így vagy úgy, mindenképp a tiéd! :)

A Visegrád-Bp.-et hogyan tervezed (tempó, féltáv, partner, frissítés stb.)?

Előzmény: Hiver (55796)