Dr. Orbán József Creative Commons License 2004.03.13 -1 0 279
mmormota
Úgy látom te vagy a rugó a csapatban, felvetéseid nélkül, valószínűleg ellaposodna, vagy elülne a téma és további vitázások nélkül, várnánk a mérésekre.

Ha elhittem volna azt a működési elvet, amit a feltaláló ismertet, akkor nem álltam volna neki kutatgatni a készülék működési mechanizmusát. Hogy a készülék működik-e, ez nem hitkérdés, mivel láttam, meg egy független szerv (ÉMI) bizonyítható módon meg is állapította. Ezért izgatott a kérdés, talán jobban is, mint benneteket. Gondolod, hogy nyolc évig foglalkoztam volna vele, ha azt látom, hogy semmi értelme, mivel ez csak egy fél kiló sárgaréz tekercsek tákolmánya. Valószínűleg, én örülnék a legjobban annak, ha valaki bizonyítani tudná a készülék működő képtelenségét. Ezzel legalább lezárhatnám ezt a témát az életemben (ráadásul nem is szakterületem) és csak elvonja az energiámat más területektől.

Bizonyításom jeléül, hogy nekem mennyire fontos a működési elv kiderítése és tisztázása, illetve annak bebizonyítása, hogy a készülék működik, vagy nem működik, hogy annak (vagy azoknak a kutatóknak) akik bizonyítani tudnak, felajánlok itt az országos nyilvánosság előtt egymillió forintot.
Józsi

Előzmény: mmormota (277)