Olvasószem Creative Commons License 2004.03.02 0 0 39
Vadmalac az ebadta!

Megismétlem neked, amit Kirannak mondtam: itt nem beszéltem "science fictionről", csak kifejezett kérdésekre válaszoltam. Ha nem érdekel, ugord át. A másik topikban nem kifejezetten neked írottakra ugyanezt tudom mondani. Amit meg neked, a te kérdésedre írtam ott, az nem volt "science fiction", nem arról szólt, "hogyan nyújtsd a három órást négy órásra".

"Egy topic témáját nem csak a címe határozza meg, hanem az odaírók hozzászólásai."

Nem. Egy topik témáját számomra az határozza meg, amit nekem jelent. Jelen esetben a "visszatartás" számomra nem a korai ejakuláció elkerülését jelenti, hanem azt, amiről írtam. Arról nem tehetek, hogy a dolog hallatán elfog egyeseket (pl. téged) a sárga irigység (pedig igazán nincs mire, bárki megtanulhatja a módszert idővel), s rögtön azt kezdik mondani, amit te, hogy ez itt nem érdekel senkit, túl sok, "science fiction", nem segít stb.

Ráadásul nem is igaz, hogy nem érdekel senkit. A másik topikban oldalakon keresztül tettek fel nekem kérdéseket, s vagy féltucat embertől kaptam e-mailt (itt is kérdez Doncartouch az energiakeringetésről). Tehát annyit mondanék, hátrább az agarakkal; a probléma nem csak a te problémád, és nem feltétlenül akar mindenki nyugodtan "ülni a babérjain", ha már nincs korai magömlése. Nem mindenki elégszik meg ennyivel. Kérlek tehát, hogy a továbbiakban próbáld félretenni irigységedet vagy kudarcokból fakadó sértettségedet, és toleráld a "science fictionnel" kapcsolatos hozzászólásaimat, pláne, hogy nem is neked szólnak. Köszönöm.

__________________________________________________________________________________________________

Doncartouch!

"Tényleg olyan sokat számít az energia keringetése? Tudnál erről valamit mondani (milyen ezzel a keringetéssel, ill. nélküle, ha próbáltad)?"

Írj nekem e-mailt, úgy nem zavarunk senkit.

Előzmény: Vadmalac az ebadta (37)