Balázs_Szegedről Creative Commons License 2004.02.19 0 0 1731
Méghogy perverzió...
Teccik tunni mi a párommal (az exemmel akivel 1 hónapja hagytuk el egymást közös megegyezéssel, és a mostanival is) mindketten kopasztjuk magunkat borotvailag.
Namármost azért, mert :
- higénikusabb (könnyebb tisztítani tisztán tartan, nem pálik be nyáron, nincs olyan szaga az embernek egy átrohangált nap után mint egy jólfejlett gimnáziumi tesiöltözönek)
- és mindketten szeretjük a szex orális formáját, de úgy hogy nem kell közben félpercenként másfél perces szőrvadászatra indulni a nyelvünkön.

Arról hogy a borotvától kipattog, csak annyit, hogy ne csodálkozz rajta, ha kiborotválod (lásd a szőr növekedési irányára merőlegesen - visszafelé - húzod a borotvát)...
az epilátorokról és a gyantáról annyit, hogy valóban elvékonyodik -kiritkul a szőr tőle, mert amikor kitépi a szőrszálat, akkor kiszakítja a "hajhagymát" is, ami egy hajszálérburokkal van körbevéve - na ettől tud vérezni icicpici vércseppek formájában - és ha ezt elégszer ismétled, a hajszálerek elvékonyodnak, (ettől vékonyodik a szőrszál mert a szőrtüsző nem kap elég vért) illetve behegesedik a hajszálérburok helye, és akkor a szőrtüsző elhal, ergo ott fű...őőőőőőő szőr nem nőt öbbet.
Na mindenkinek jó étvágyat egymáshoz, és kellemes nyalakodást kívánok!!

Előzmény: Tears_Of_Sorrow (1723)