Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 159
jo_lenne_tudni

Egyik ismerosömnek van egy állítása szerint 120 Le suzuki 1.6 16v autója. Azt mondta ,hogy o nagyon szigorú fajta ember és mindenkit lenyom az útról. MER EZ EGY KÖNNYU autó (mindig evvel szédít.). a hármas golfok csak úgy szégyenkeznek mellette. Meg kettesben 120 at megy simán. Akkor fogtam gyanut amikor elohozta a legnagyobb adut. "ez azé ilyen gyilkos fajta mert sport gyertya és sport gyujtókábel van benne". Eleinte óvatos voltam és azt kértem tole , hogy az én kis öreg bömbimet ne nagyon hagyja ott, ha túl eltávolodna azért várjon be. Eljött a rajt ideje kettes végére 100-120 métert kapott az sportos gyertyájú.
A suzival semmi gondom egy ari kis autó(kis rezsi,igénytelen,a kategoriájában nem tartom egy ciki gépnek) csak a gyerek annyira pakolta magát, hogy majdnem o maga is elhitte, hogy milyen eros gépe van.
Egyébként ma vezettem rendesen egy hármas golfot. egyesben 50, ketto 90, három 130, végre 190, talán húsz perc kitartó padlózás után elérheti a 200 at(a saját órája szerint)
Nem lehet vele nagy szakitósakat indulni de a középtartományban rendesen húz. Egyesbol kettobe váltásnál se vol gerinctörés csak a hangja lett más.