Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 150
Gaijin

Hát sajnos cégeket nem tudok. Ezek a srácok akikrol irok csak megszállottak és maguknak építenek. Amit irtál elég egzotikus és szimpatikus. De csak a motor több lessz mint egy miller. Egyszer hallottam egy ilyen extra modosításról de a fene tudja,hogy milyenre sikeredett. Olcsobb verziót is hallottam már . A régi cápa 3000-3300 soros 6 hengerest néha "szokták beépíteni" Sot a cápa 745 turbo turbojával elegyitve. Egy ilyen durván módositott autónál ahány padlógáz annyi difi csere. A nagyobb méretu dift nehéz felrakni kevés a hely meg a féltengelyeknél is gond lenne a hosszukkal. Szóval ku..@ nagy munka, és semmi garancia, hogy sikerül.
Szerintem vagy te magad utána jársz minden méretnek adatnak és megoldod vagy jól levesz majd egy cég és nem is lessz valami egészsége konstrukció.
Ha igazán dögösen ugrós autót akarsz ne költs egy kis E30 as feltatarozására milliókat inkább egyszerübb ha veszel egy használt ///M3 est(originál 320Le). Ja és a jelet cseréld át 316i re.:)) igy nagyobb a meglepetés.