Laci bacsi Creative Commons License 2004.02.02 0 0 460
OFF:
Elöre is elnézést mindenkitöl, de már nem tudom türtöztetni magam.

Tisztelt eMM!

Évek óta látom a stílusodat, néhány topicban össze is futottunk. Sok értelmes hozzászólásod mellett számtalan alkalommal csak azért írsz választ egy hozzászólásra, hogy írjál valamit (hiszen amit ilyenkor írsz, teljesen lényegtelen, vagy a felvetett problémát nem viszi elöre), vagy azért, hogy csipkelödj, vagy azért, hogy tied legyen az utolsó szó. Nem én vagyok az egyetlen, akinek ez feltünt (nickeket azért nem írok példaként, mert nem vagyok felhatalmazva rá, és íly módon nem akarom öket kellemetlen helyzetbe hozni; ha gondolják, majd felfedik magukat), tehát nagy valószínüséggel nem bennem van a hiba.
Én, ha írok valamely topicba, igyekszem odaillö dolgokról írni, és úgy, hogy törekedjek rá, hogy a lehetö legjobb tudasom szeint vigyem elöre a témát. Való igaz, nekem nincs is több, mint 19000 hozzászólásom, mint neked.
Hagy kérdezzem meg: az általad elkövetett 426-os hozzászólásnak mi értelme volt? És amikor igyekeztem rá nem sértö módon reagálni, te miért követted el a hasonlóan értelmetlen 445-öst? Miért kötsz bele minden egyes füszálba, még ha az olyan jelentéktelen, hogy szót sem érdemel? Pláne akkor, ha közben egy szemernyit sem a témával foglalkozol?
Most kezdjem én is el szétcincálni minden hozzászólásodat, hogy az "eggyes" szót úgy írják helyesen, hogy "egyes". Vagy hogy a "Tokugajavara" az helyesen "Tokugava"? Megtehetném, de értelmét nem látom, mert csak kötözködés lenne.

Nem várok választ a kérdéseimre, csak azt kérem, hogy gondolkodj el azon, amit írtam, és legyen benned annyi, hogy magadban elismered, HA igazam volt. És kétszer is gondold meg, hogy érdemes -e reagálni egy hozzászólásra. Én ezt teszem, jól, vagy roszzul, azt a többi topic-írogató tapasztalhatja.

Végül arra kérlek, mit respekt gesagt, hogy a jövöben csak szakmai téren reagálj az én hozzászólásaimra.

Feltételezem, ezen levelemet is szét fogod cincálni, de reménykedem benne, hogy tévedek.

Üdvözlettel:

Kiss László

ON:

Előzmény: eMM (447)