Törölt nick Creative Commons License 2004.02.01 0 0 5231

„Az első meglepetés az új évezred második évében érte a gyanútlan városlakót, amikor meglátta az Üllői és a Baross utca sarkán kibontakozó, füstüveggel burkolt építményt. E jócskán megkésve modernkedő, kisstílű, a tértől teljesen idegen jellegű építőipari létesítményre csak azért érdemes szót vesztegetni, mert ijesztően negatív tendenciát jelez a felsorolt eredmények mellett. Ilyesfajta, városképet rontó, silány házakat manapság már nem építenek, hanem bontanak a nálunk előbbre járó országokban és szerencsésebb városokban. Tervezőjéről, megbízójáról annyit árul el a látványa, hogy jóban lehetnek az üveggyárosokkal.”

Kérek mindenkit, még a legbalosabb érzelmű olvasót is, NE SZAVAZZUK MEG a következő ciklusra ezt a társaságot! Ezt mindennemű politikai mocskólódás, indulat nélkül kérem Tőletek, akik olvassák!
Még a legliberálisabb nézőpontúaknak is szól ez, épp a szabadság miatt váltsunk hatalomkört.
12 évig esélyt adtunk nekik, végső soron megbuktak. Ennyi idő után mindenképp egészséges lenne egy másik embert választani. Friderikuszhoz hasonló öntömjénező látszat beruházásokkal operáló rabló banda.
Szavazzuk már le őket!!

Előzmény: Törölt nick (5230)