Szerdan megneztem a filmet es sajnos csalodnom kellett benne. Biztosra veszem, hogy ennyi ido utan az elvarasok tul nagyok lettek a filmel szemben, de azert ennel jobban is sikerulhetett volna.
Amikor hallottam rola, hogy keszul az elso resz baromira orultem neki, aztan meg idegeskedtem nehogy elfuseraljak. Igazabol en akkor attol feltem, hogy tul modern lesz az elozoekhez kepest. Tehat tele lesz olyan computeres effektekkel, amelyek nem lesznek elethuek vagy valami hasonlo. Nekem tokre tetszett az elozo filmek feeling-je, ahogy a trukkoket megoldottak, ahogy az egesz kinezett.
Mindegy, mindez meg elment volna, de azt nem goldoltam volna, hogy a story az ilyen gyenge lesz. A film minden egyes perceben tudja az ember mi jon ezutan. Teljesen kiszamithato a tortenet fonala, semmi izgalom, semmi komolyabb konfliktus helyzet. A vegen azt hittem vegre, hogy lesz valami es elfogjak a hercegnot es tekernek a torteneten valamit, de abban a pillanatban felbukkan a decoy es minden izgalomnak vege, a hercegno megmenekul.
Nem kelle felre erteni, mert nem akarom lehordani a filmet, csak aki meg akrja mejd nezni az vegyen vissza a varakozasaibol es akkor talan nem eri, akkora csalodas. Amikor kijottunk a mozibol a baratnom megkerdezte: Mi van nem is orulsz neki? Erre vartal vagy husz eve. Nem tetszett? Mire en mondtam: Ja... tetszett, csak valahogy en nem erre szamitottam.