mazsoka Creative Commons License 2004.01.07 0 0 168
Maggancs!
Én 30-án amikor voltam, azt mondta az orvos 1-2 héten belül építsem le a progi szurit, addig is az adagja legyen napi 1, aztán a golyócska adagját vegyem vissza (3x3, 3x2, 3x1) az még tartson 1 hétig legalább. Konkrétumot nem mondott. A szuriból egyébként van még 18 db, az nagyon sok lenne ha mind megkapnám, egyébként a héten lejár az 1-2 hét. Férjem azt mondja, hívjam fel és pontosítsak, nem szeretem az ilyet, olyan mintha hülyét csinálnék magamból, biztosan tudja mit beszélt az 1-2 hét meg 1-2 hét. Szombaton kezdem a 11. hetet, akkor hagynám abba a szurit, a jövő héten már a 12. hetet, kb. addig tart a golyócska. Kicsit azért félek a leállástól.
Holnap megyek a védőnőhöz, kiváncsi vagyok mit mond. Lehet, hogy a körzeti elfelejtette a dolgokat és mehetek vissza? Azért jó lett volna, ha hétfőn mondja, eddig már a vizsgálatokat is elvégeztem volna, most meg már valószínű csak a jövő héten tudom, péntek nem lesz elég rá. Na mindegy.
Nagyon izgulok, várom a holnapot, mit fogsz majd látni, ugye leírod? Biztosan nagyon szép lesz a picurka, és ez mindig olyan megnyugtató érzés.