mazsoka Creative Commons License 2004.01.07 0 0 166
Hancurka!
Én a BMC-be jártam, most „raktak ki” onnan, mondván, hogy ez már egy normál terhességnek számít, kereshetem az orvost akinél, szülni szeretnék, meg a terhesgondozót. Holnap megyek a védőnőhöz a kiskönyvemért, aztán jelentkezek az orvosnál. Te hová jártál?
Nekem is látszik már a pocim kicsit, már kényelmetlenné váltak a nadrágjaim. Ma elmentem a C&A-ba ott nagy leárazás van, de igazán nagy méretek voltak – vagy a pocim pici még - . Az árak: 10 körül van egy jó nadrág, most a leárazás miatt van 3eFt-ért is. Aztán végül melltartót sikerült vennem, nagyon megörültem neki, készségesen segített a kishölgy, mert én olyan béna vagyok. Rákérdezett, jó-e én meg úgy örültem, hogy olyan kényelmes, hogy megmutattam. Kérdezte mitől olyan piros a kosár alatt, hát mondtam az előző már szorított, aztán már csak viccesen kérdezte és kaptál még levegőt. Aranyos volt. A cicifix tiszta pamut, alul gumis, a pántja is vastagabb, nagyon kényelmes, ja és az egyik egy számmal nagyobb, a másik meg egy kosárral.

Maggancs!
Én még mindig kapom a progi szurit és az utrogesztánt is, igaz kifutóban van már. Te kapod még? A fenekem olyan mint a tűpárna, a férjem már alig tud szúrni, és úgy recseg, a héten befejezzük a szurit. Akkor lehet, hogy a pocakom is ettől nagyobb.

Mariska!
Ne keseredj el, én akkor örültem, mikor felvettem a szűkállású hosszú szövet kabátomat és rádöbbentem ha 2 hónappal előrébb tartanánk már be sem tudnám gomboni a pocakomnál. Tavasszal, nyáron, amikor a pocakunk igazán növekszik, szerintem sokkal könnyebb öltözni, lenge pólók, ruhák.