Güsziológus Creative Commons License 2004.01.05 0 0 5658
BUÉK mindenkinek!

Új év, új stílus (a szenvedély a régi).
2003-ban a KÖR volt a prioritás, 2004-ben nincs hasonló cél.

Még nem fejeztem be a felmérést, de restanciahegyek halmozódtak fel. Megkezdtem a ledolgozásukat, de azt hiszem, egy év nem elég.
Új megközelítésre lesz szükség!

Írok majd túrákról is, de gondoltam, beköszönök.
Úgy érzékelem, 2004-ben lesznek teljesítők és lesz olvasnivaló is.

Remélem, sikerül egy-két jó túrát összehozni, nyitott vagyok a közös túrázás vonatkozásában. Az OKT-n kelet-nyugat irány (eddig 2 szakaszon vagyok túl) az Alföldön fordítva (jelenleg csak Békés megye).
A 2. AK-s füzetet még nem szereztem be, de ami késik, nem múlik, a Békés megyei szakaszon csak a megyei füzetbe bélyegzek. Pénteken voltam, majd írok.

Az új túratípus a MIXTÚRA nevet kapta.
A lényege az, hogy a mozgalmak vannak előtérben, legalább 2 (a túrán kívül), de a 3 az ideális. A túra hossza nem szempont. Az alap, természetesen a kék! OKT, AK, na és a „titkos” túra, a Kohász Kék. Ez a jelvény még hiányzik a gyűjteményből.

Az első mixtúra az OKT Badacsonytördemic – Tapolca szakasza volt, a második az AK Geszt – Körösnagyharsány szakasza. (Volt folytatás is!)

A két kiemelt mozgalom a 10 megye 100 nevezetessége és a 9 megye 99 nevezetessége.

A prioritások:
Somogy megye és Kaposvár
Tápiómente (illene már befejezni!)

A utazások megszervezésekor mindig szem előtt tartom H.G. mozgalmát.
Tegnap kicsit megszenvedtem, de nagy élmény volt.

Nagyon örülök, hogy Nagypapi beindult. Még egy pici ”unalom”, majd kezdődik az ÖRSÉG. Érdemes megvárni a tavaszt! Iváncig még csak-csak, de utána van az a gyönyörű völgy és azok a hatalmas fák!

Haladjunk!