Törölt nick Creative Commons License 2004.01.02 0 0 14217
estét

általános a felháborodás a teszkós dolgok miatt (legalábbis a teszkós közönség részéről)
hogy miért, azt nem pontosan értem, hiszen elvileg sűrűbben járnak a dolgok mindent összevetve. bár az igaz, hogy ez nem ingyenes, meg a határ útra hosszabb lett a menetidő, dehát ez van.

de nem is ez a lényeg, hanem hogy mennyi analfabéta ütődött ember mászkál szabadlábon.
állunk a teszkó megállójában. van két megálló, az egyik a 19-es a gubacsi út felé, a másik a 19-es lőrinc felé+gloriett (ez ugyebár csak a ltp. felé megy a záruházhoz). namost, képesek ott állni, és egymást kérdezgetni sápadt képpel, hogy "ez most hova megy? ez most bemegy a határ úthoz?", ahelyett, hogy két lépést tennének a rohadt tábláig, és elolvasnák, hogy mi a jó bödös franc van, ott ugyanis elég világosan le van írva minden.
de még így is mindenki megtudja előbb-utóbb, hogy mi merre hány méter, mert megkérdezik a vezetőt is, meg amúgy is a hülyéknek mindig mákjuk van. de az, hogy ahelyett, hogy tájékozódnának, inkább elbeszélgetnek egymással kedélyesen, és a harmadik mondat után konszenzusra jutnak, hogy mekkora egy szar az egész, és nincs tájékoztatás, és így megkavarni!....

na ezektől kapok agyvérzést:)

amúgy a gloriettnek szerintem jót tett a dolog, mert már ma többen voltak rajta, mint bármikor előtte. igaz, hogy a funkciója így egy kicsit más lett, de hát Istenem. legalább valamire használják.